Principal » tehnologii » E timpul să te trezești! Prezentare generală a celor mai bune ceasuri de alarmă pe Android

E timpul să te trezești! Prezentare generală a celor mai bune ceasuri de alarmă pe Android

tehnologii  : E timpul să te trezești! Prezentare generală a celor mai bune ceasuri de alarmă pe Android

Cred că nimeni nu-i place motivele de dimineață. Pe sunetul ceasului deșteptător, ne vom întoarce în curând spre cealaltă parte și am dormit. Din păcate, este timpul să vă ridicați. La fel de eficient și rapid se trezesc la școală sau la muncă? Cel mai bine folosește un ceas deșteptător bun. Cele mai intenționate pot costa chiar și câteva sute de zloți. Există o alternativă excelentă, liberă la ei! Vorbesc despre aplicațiile mobile pe dispozitivele Android. Următorul clasament va prezenta cateva cele mai bune, în opinia noastră, ceasuri de alarmă pe Android, care rapid și eficient vă va pune pe picioare.

Alarmă blândă

Vă sugerăm Alarmă blândă. Aceasta este o aplicație simplă care încearcă să trezească utilizatorul atunci când acesta este în așa-numitul. Somn Faza de somn. Cum funcționează? După setarea timpului de trezire, alarma începe cu un semnal liniștit, ceea ce provoacă tranziția conștiinței noastre la lumina somnului. După o vreme la o melodie liniștită, un sunet mai puternic este unit, care ne trezește. Simplu, dar, de asemenea, extrem de eficient. Din păcate, versiunea gratuită are un dezavantaj important - autorii au construit-o astfel încât să nu funcționeze miercuri. Versiunea plătită, desigur, în trezește-ne fiecare zi selectată a săptămânii.

Ceas cu alarmă (alarmă) Xtreme

A doua poziție ar trebui să fie numit Ceas cu alarmă (alarmă) Xtreme. Aici avem de-a face cu o funcționalitate ușor mai extinsă, deoarece lângă ceasul de alarmă este, de asemenea, un sistem simplu de memento și notificări. Printre ceasul cu alarmă disponibile, vom găsi:

- Sunet cu volumul în creștere,

- Abilitatea de a seta orice melodie ca ceas de alarmă,

- Ceas cu alarmă cu un buton mare de somn, care este foarte ușor accesibil.

Cea mai interesantă funcție este totuși necesitatea de a rezolva sarcini de matematică simple pentru a dezactiva complet o alarmă. Această soluție se va determina cu siguranță să ne ridicăm.

Alarmdroid

Un alt dintre noi recomandat în categoria ceasului de alarmă Alarmdroid. Creatorii ei au folosit câteva soluții interesante aici. Printre ei, găsim posibilitatea de a permite așa-numitul. NAP prin rotirea unui smartphone. În plus față de mai multe melodii diferite de a alege, există, de asemenea, o opțiune care vă permite să setați volumul și chiar o prognoză simplă. Au existat, de asemenea, posibilitatea de a alege un cântec preferat ca un sunet de alarmă.

După cum puteți vedea, printre aplicațiile gratuite de pe Android, există și cele care vă vor ajuta să ieșiți din pat dimineața. Fiecare dintre ele oferă o funcționalitate ușor diferită, ceea ce permite utilizatorului să aleagă. Toată lumea ar trebui să găsească ceva pentru ei înșiși.

Recomandat
Lasă Un Comentariu