Principal » Internet » O slabă populară spune la revedere la ferestrele mobile. Decizia nu este o surpriză

O slabă populară spune la revedere la ferestrele mobile. Decizia nu este o surpriză

Internet : O slabă populară spune la revedere la ferestrele mobile. Decizia nu este o surpriză

Fanii ferestrelor mobile, care trebuiau să fie o concurență puternică pentru Android și IOS, trebuie, din păcate, să ajungă la moarte, cum cel mai interesant sistem de operare. Creatorii ulteriori ai aplicațiilor și serviciilor mobile se retrag de la platforma Microsoft.

Windows 10 Mobile, adică ultima ediție mare a Windows Mobile, a fost de a aduce o integrare rafinată cu alte produse Microsoft. În teorie, întregul arăta bun - utilizatorii trebuiau să primească un ecosistem demn de soluții Apple. Planurile ambițioase, cu toate acestea, s-au întâlnit cu realitatea, inclusiv din ce în ce mai populare Android și indecizia Microsoft în dezvoltarea propriei platforme. Chiar și aplicațiile universale promițătoare nu au ajutat-o. Astăzi, Windows moare.

Serviciul MPSWERUSER informează despre retragerea următorului comunicator din Windows. De data aceasta, lăsând nava de tonifiere, a decis să creeze creatorii populară slack. Aplicația va rămâne în magazin, dar nu va mai fi dezvoltată în continuare. Folosirea comunicatorului cu timpul va fi din ce în ce mai dificilă și chiar va fi chiar imposibilă.

Utilizatorii slabi rămân în schimbare la o platformă competitivă. Cu toate acestea, aceasta nu ar trebui să fie o schimbare dureroasă, deoarece este pe Android și IOS astăzi va găsi cele mai bune aplicații ale Microsoft însuși. Desigur, Slack pe Android și IOS este foarte bun și este încă dezvoltat.

Interesant, Microsoft a anunțat deja abandonarea sistemului său de operare - comunicatorii de afaceri au fost retrași. Decizia de decizie, cu atât mai mult să nu fie o surpriză. Dacă cineva a planificat o schimbare asupra echipelor Microsoft, adică serviciul Microsoft fiind un răspuns la popularitatea slack, trebuie, de asemenea, să aleagă Android sau iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu