Principal » Internet » Popularitatea pokemonului și o listă de pokemon pentru al prinde

Popularitatea pokemonului și o listă de pokemon pentru al prinde

Internet : Popularitatea pokemonului și o listă de pokemon pentru al prinde

Jocul Veți observa că unele dintre pokemon apar mai des, alții nu s-au întâlnit tot timpul. În joc, indicatorii de popularitate Pokemon au fost implementați, decisiv despre cât de des apar în domeniu. De asemenea, determinați alți factori ca zi a zilei, distanța de la apă, teren și altele asemenea.

O diagramă care prezintă o diagramă care prezintă popularitatea speciilor specifice (una pe linia evolutivă). Statistici mai puțin mai puțin de acord cu ceea ce am observat în Wroclaw.

Pe baza acestui studiu, am pregătit un rezumat de unde puteți întâlni ceea ce Pokemon. Rețineți că etapele mai mari ale evoluției sunt mai puțin frecvente și că prezența pokemon într-o anumită zonă nu înseamnă că apar adesea:

Pe o scrisoare de la Reddita a ruinat la Pokemon: Diglett # 050, Primeepe # 057, Dudo # 086, Dewgong # 087 și Ditto # 132.

Potrivit sursei, este imposibil să prindeți în acest joc Pokemon: Articuno # 146, precum și un fel de carne # 150 și un mew # 151.

În jocul Pokemon Pokemon, există o serie de locuri care corespund celui mai înalt indice pe care l-ați deținut de Pokemon. În joc vom întâlni aproape toată prima generație Pokemon și cu timpul Pokedex va descoperi mai multe locuri. Pokemon cu indicii mai înalți (inclusiv etapele evoluției) nu sunt disponibile în acest joc. Este posibil să se schimbe cu timpul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gamingporadniki

Recomandat
Lasă Un Comentariu