Principal » Gaming » Jocuri îmbunătățite ... la corectare!

Jocuri îmbunătățite ... la corectare!

Gaming  : Jocuri îmbunătățite ... la corectare!

Ultima modă pentru îmbunătățirea, actualizată și "îmbunătățită versiuni ale vechilor hituri. Recent, a văzut ediția de la Daylight "remastered " a ambelor părți ale Bioshock, acum au apărut noi versiuni ale jocului Batman: Întoarceți-vă la Arkham. Totul ar fi minunat dacă nu pentru o mică problemă - aceste jocuri au fost sparte.

Din păcate, ne-am obișnuit deja cu faptul că un joc mult așteptat, în ciuda multor anunțuri și enormitatea timpului de așteptare, după premiera nu sunt potrivite pentru nimic. Exemple pot fi înmulțite: cerul nimănui, mafia III etc. Au fost multe patch-uri pe care jocul ar fi un pic jucat, dar cele mai mari greșeli nu au fost reparate. Ei bine, acestea sunt noi jocuri, creatorii au fost în grabă și fac totul de la zero - astfel încât să puteți traduce. Dar cum să explicați faptul că atunci când un joc bun, ceva mai rău se face după corecții?

De asemenea, nu este un caz unic. Cu ceva timp în urmă au apărut două părți ale jocului Bioshock în versiunea remastered. Au fost adăugate o grafică și suport ușor reîmprospătată pentru rezoluția 4k, dar

..

Chiar și pe setările maxime de progres, nu puteți vedea, erorile din partea anterioară nu au fost corectate și a apărut noi TJ în plus. tăierea sporadică și nejustificată chiar și pe computere puternice și ștergerea setărilor. La urma urmei, creatorii au lucrat într-o bază de date bine-cunoscută, știau care erau problemele, au avut timp și nu au făcut nimic despre cum aveți nevoie.

În mod similar este de la Batman: Întoarceți-vă la Arkham. În regulă, avem o setare grafică mai bună și combinând două jocuri excelente într-un set, dar dacă netezirea animației chiar și pe computerele puternice este pur și simplu slabă, în timp ce textura caracterului în unele cazuri sunt pur și simplu potrivite prost. Creatorii au exagerat, de asemenea, cu efecte ușoare, care în multe cazuri strică climatul întunecat prin introducerea atmosferei festivalului.

Este o modă pentru o strălucire a jocurilor minunate "îmbunătățită " versiuni. Mulți jucători mai tineri vor întâlni cu siguranță titlurile lor mai vechi și iconice într-o versiune modernă. Dar astfel de ediții nu o încurajează.

Recomandat
Lasă Un Comentariu