Principal » Internet » Popkey + tastatură GIF2.0.4

Popkey + tastatură GIF2.0.4

Internet : Popkey + tastatură GIF2.0.4

Popkey + tastatura GIF este o tastatură alternativă pe dispozitiv cu iOS, a cărei distinctor principal este o bază de date bogată de animație git care poate lipi rapid în conținutul mesajului.

După instalare, trebuie să setăm tastatura ca principal în setările sistemului și să-i dați acces complet la conținut. În pasul următor, ne putem conecta utilizând un cont Facebook sau Twitter, care favorizează M.în. Sincronizarea informațiilor despre modul în care folosim tastatura și folosim cele mai multe GIF-uri. După finalizarea acestor pași simpli, aplicația va fi pregătită pentru muncă.

Programul oferă opțiuni simple pentru introducerea textului, dar nu vom găsi, de exemplu, în ea. Gestul pentru a vă deplasa degetul pe ecran pentru a intra în cuvânt sau sugestii cu privire la un dicționar personalizat. Puterea acestui program este animațiile GIF. În aplicație le găsim sute, grupate în funcție de categoriile tematice (de ex. Sexy sau dezgustător). Doar alegeți un fișier dat și va fi copiat și îl putem lipi rapid în conținutul unui e-mail, SMS sau alte mesaje. Programul vă permite să căutați GIF, să adăugați propriile animații, să răsfoiți istoricul ultimelor fișiere utilizate și să căutați pe baza informațiilor pe care GIF-ul este cel mai popular dintre utilizatorii aplicației.

Popkey + tastatura GIF este disponibil gratuit, lucrează pe iPadach și iPhone 'ACH. Aceasta este o aplicație interesantă care vă permite să colorați cu ușurință conversațiile pe care le conducem folosind diferiți mesageri. Merită să țineți cont de faptul că aplicația nu funcționează întotdeauna fără probleme: mai ales când introducem text. Se întâmplă întârzieri de lumină ca răspuns la literele și cuvintele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu