Principal » Internet » Timpul de popcorn.3.1 beta

Timpul de popcorn.3.1 beta

Internet : Timpul de popcorn.3.1 beta

Timpul de Popcorn este o aplicație care utilizează protocolul P2P (Peer-to-Peer) care vă permite să vizionați filme, serii și anime în imagine de înaltă calitate și fără a fi nevoie de descărcare prealabilă pe disc. Sprijină subtitrările în multe limbi, inclusiv în poloneză.

Când vizionați un film, îl împărtășim cu alți utilizatori. În timpul vizionării filmului devine și este stocat temporar pe computer până când îl reporniți. Din acest motiv, avem nevoie de acces continuu la internet în timp ce vizionați un film. Puteți activa opțiunea lăsând fișierele descărcate pe computer. Materialele sunt disponibile în calitate de la 480p la Full HD. Baza de date a filmelor și a seriei este completată în mod constant. Programul are o interfață extrem de transparentă, iar mișcarea în jurul său vine ușor și este pe deplin intuitivă. Fiecare film sau episod din serie poate fi marcat ca urmărită sau / și adăugați la lista de favorite. Acest lucru vă permite să găsiți mai ușor în ceea ce privim în mod regulat.

Una dintre problemele mai mari poate totuși lipsa episoadelor individuale în unele serii, totuși baza este completată în mod regulat, iar diversitatea titlurilor este impresionantă

Recomandat
Lasă Un Comentariu