Principal » Internet » Popclip1.5.6

Popclip1.5.6

Internet : Popclip1.5.6

Popclip este un program care adaugă o bandă cu funcții utile care apare după selectarea textului în orice aplicație, instalat pe Macu.

Programul funcționează în fundal și nestes pictograma din bara de meniu de sistem. Funcțiile disponibile în POPClip se schimbă în funcție de faptul dacă este selectat un text simplu sau, de exemplu, un link.

Există multe acțiuni utile disponibile utilizatorului. Într-un mod rapid putem copia sau tăia textul selectat, căutați pe Google sau deschideți un link. Pe această aplicație opțiunile nu se termină. Pe site-ul Popclip puteți găsi peste o sută de extensii utile, lărgirea capacităților programului. Cel mai interesant merită schimbul de extensie pentru a traduce rapid textul folosind Google Translate sau Creați o notă în Evernote.

În preferințele de popclip, putem, printre altele, să gestionăm funcțiile disponibile în bara emergentă, să reglezim dimensiunea și să adăugăm, de asemenea, aplicații la excepțiile în care cureaua nu se va afișa.

Popclip este disponibil gratuit într-o versiune de încercare (proces), care vă permite să faceți o operație maximă de 150 cu textul și opriți funcționarea. Versiunea completă poate fi achiziționată prin intermediul magazinului de aplicații Mac.

Recomandat
Lasă Un Comentariu