Principal » Internet » Exteriorul Half-Life 2 Acum mai frumos, verificați actualizarea gratuită

Exteriorul Half-Life 2 Acum mai frumos, verificați actualizarea gratuită

Internet : Exteriorul Half-Life 2 Acum mai frumos, verificați actualizarea gratuită

Half-Life 2 este un hit la care este frumos să se întoarcă chiar și un deceniu din premiera sa, deși, în mod natural, lucrarea mare de supapă a devenit deja familiarizată cu grafic. Fanii au fost creați de diverse modificări ale jocului de înfrumusețare de ani de zile, dar întotdeauna un mic Vest costă instalarea lor. Acum, chiar și novicii complet de calculator se pot ocupa de titlu, deoarece este suficient pentru a descărca actualizarea Half-Life 2: Actualizare.

Half-Life 2: Actualizați remorcă compararea

Pachetul care trage un design de cult pentru standardele de astăzi nu vine de la creatorii jocului, ci fanii ei sub îndrumarea lui Victor Philip, dar producătorii clasici au decis să o susțină oficial. Nu se întâmplă ei înșiși, deoarece proiectul a fost finanțat parțial de companii precum NVIDIA și PC-ul de origine EVGA. Desigur, nu a fost, de asemenea, fără semnificație o contribuție a comunității axat în jurul seriei, de ani de zile de captare a greșelilor și a observat la filmare.

Ca rezultat, primim o mulțime de schimbări în original. De la site-ul de programare, la cele mai importante includ să scapi de numeroase dorești care au făcut m.în. la scene de redare incorecte, texturi intermitente sau o animație de caracter ciudat. Interesant, au fost adăugați cu ocazia modului de distracție cu un comentariu în care, împreună cu găsirea de baloane caracteristice, veți cunoaște o istorie mai detaliată a unui astfel de produs dat. Trivia să asculte ascultarea este mai mult de 100. Discursurile au fost înregistrate de către membrii echipei YouTube, printre altele, ați știut jocurile sau mintea lui Freeman.

Half-Life 2: Actualizați remorcă Introducere

În subiectul corpului de iluminat, Victor a mers la sobru. Să nu facă jumătate de viață 2 joc total diferit, el a decis să lase textul vechi și modelele de caractere, cu un sistem îmbunătățit de iluminare și umbră, dă iluziei că totul este mult mai bun. HL2 are acum HDR (dar, de asemenea, LDR), apa este extrem de prezentat în mod realist, precum și foc, fum sau de ceață, și gama de vedere erou este mult mai larg și nu mai este efectul în mod clar differentroming ceva în fundal. Deci este timpul să evidențiem jocul de pe sertar? Din păcate, nu a fost încă eliberat gratuit, astfel încât modificarea (deși există mai multe GB) pentru a acționa necesită originalul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu