Principal » Internet » Peste 540 de milioane de înregistrări din baza de date Facebook găsite în Amazon Cloud

Peste 540 de milioane de înregistrări din baza de date Facebook găsite în Amazon Cloud

Internet : Peste 540 de milioane de înregistrări din baza de date Facebook găsite în Amazon Cloud

Cercetătorii de siguranță din echipa de risc cibernetic Cyber ​​au informat că veți găsi două seturi de date de la peste 540 de milioane de înregistrări de pe baza de pe Facebook pe serverele de cloud Amazon Cloud.

Primul set de date aparține companiei media din Mexic, numită Cultura Collectiva și oferă o înregistrare detaliată a tuturor activităților posibile ale utilizatorilor. Ele sunt M.în.: Comentarii, reacții, plăci, prieteni, interese, grupuri, evenimente, fotografii, filme și muzică preferate, precum și numele de cont împreună cu identificatorii.

Al doilea nivel cu calea ferată, potrivit cercetătorilor, cel mai probabil, o copie de siguranță a părții externe; Integrat cu aplicația Facebook numit La piscina. Aceasta, la rândul său, conține aceleași date de activitate, extinse suplimentar cu o parolă de conectare. Atât de mult bun care - cum să declare experți - aceasta este o parolă pentru aplicație, nu facebook. Deși, bineînțeles, toți cei care nu au învățat să folosească parole unice rămân cu problema.

- La piscină sa oprit activ în 2014. Chiar și site-ul lor este în prezent desenarea informațiilor despre erori 404 - Traduceți oamenii de știință. Și adaugă: - Dar acest lucru este un copil mic pentru utilizatorii finali ale căror nume de conturi, parole, adrese de e-mail, Facebook ID-uri și alte date sensibile au fost vizibile în mod explicit de perioada necunoscută.

22 mii. Parolele Facebook

De asemenea, înregistrările utilizatorilor au fost găsite de oamenii de știință pe serverele Amazon S3. Deci, în cadrul transportatorului de date online, care în plus a fost configurat pentru a permite descărcarea de fișiere pe nimeni. Sa stabilit că au existat și 22 de mii. Parolele utilizate direct pentru a vă conecta pe Facebook. Din păcate, nu se știe cine a avut acces la aceste date și cât timp au fost puse la dispoziție în mod public.

Se recomandă ca oricine să se ocupe de la piscină să schimbe parola la Facebook. Și să ne amintim că acest lucru nu este doar o încălcare semnificativă de securitate de pe Facebook, în ultimele zile. La sfârșitul lunii martie, a apărut că serviciul a stocat milioane de parole într-un fișier de text obișnuit, fără a încerca să facă securitate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu