Principal » Internet » Pomotroid0.2.0

Pomotroid0.2.0

Internet : Pomotroid0.2.0

Pomotroid este o aplicație simplă a temporizatorului care este îndreptată către persoanele care gestionează timpul și lucrează în conformitate cu tehnica Pomodoro.

Într-o scurtă scurtă descriere, metoda de organizare a timpului se bazează pe mai multe principii simple. La început, creăm o listă simplă de lucruri de făcut și apoi să vă concentrați asupra implementării sale timp de 25 de minute. După acest timp, luăm o pauză de 5 minute și ne întoarcem din nou la cursuri. După 4 așa-numite. Pomodoro (adică repetiții) Am dreptul la o pauză mai lungă. Este important să excludem toate "împrăștiere " și să se concentreze în timp ce lucrați la sarcini și atenție.

Pomotroid este o aplicație care a fost creată pentru a măsura timpul pentru a fi utilizat pentru a lucra sau a efectua sarcini de zi cu zi. Ea poate semnala utilizatorul că 25 de minute au trecut și ar trebui să se odihnească. Notificările pot accepta formularul de baloane afișate pe ecran și / sau semnale sonore.

Aplicația Pomotroid a fost creată pe baza tehnologiei electronice, oferă o interfață frumoasă pentru ochi și este disponibilă tuturor celor mai populare platforme de sistem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu