Principal » Android » Rutele poloneze2.0.0

Rutele poloneze2.0.0

Android  : Rutele poloneze2.0.0

Aplicația Poloneză Route este un ghid mobil după cinci regiuni din nord-vestul Poloniei: un pudel de Szczeciński, Valea Prosny, Districtul Lacului Myśliborski, Districtul Lacului Drawski și Lacul District de Wałecki.

În ghid, găsim atât monumente culturale, cât și facilități atractive în ceea ce privește facilitățile naturale și de agrement și de agrement. Acestea sunt completate de date despre gastronomie, cazare, birou, birouri și bănci. În plus față de punctele din aplicație, există rute turistice interesante pe care le puteți bate pe jos, ciclism sau caiac. Au fost de asemenea specificate căi educaționale.

În aplicația puteți vedea "regiunea de sus ", adică cele mai importante locuri. Obiectele din listă pot fi adăugate la lista dvs. preferată și să organizați un program de vizita.

În baza de aplicații, vom găsi mai mult de 1.500 de obiecte în diferite categorii, peste 4000 km de rute care formează OK. 200 de trasee și peste 1.500 de fotografii color de obiecte și rute. Aceste date sunt actualizate separat și puteți alege ce părți vor fi descărcate. Deoarece fotografiile și descrierile audio sunt multe, puteți descărca numai resurse pentru regiunile selectate.

Cererea a fost elaborată de grupul Amistad pe baza motorului original de treepot, ca parte a proiectului District District District pentru grupurile de acțiune locală. Crearea cererii cofinanțată Uniunea Europeană, iar obiectivul său este în primul rând promovarea regiunii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu