Principal » Internet » Polonia Films 2012/20131.1.2

Polonia Films 2012/20131.1.2

Internet : Polonia Films 2012/20131.1.2

Filmele poloneze 2012/2013 sunt o trezorerie a cunoașterii pentru iubitorii de cinema nativă. Aplicația creată de Institutul de Film Polonez ne va realiza prin producții create în ultimii ani.

Ecranul principal al aplicației ne permite să alegem una dintre cele mai multe categorii: complot scurt, filme de caracter, animații, documente. Pentru aceasta putem să ne uităm la departamentele de informații și să citesc introducerea, care ne va explica scopul acestei aplicații.

Alegerea uneia dintre categorii, vom vedea o listă de filme atribuite acestuia. Ele sunt aranjate în ordine alfabetică. Una dintre cele mai mari defecte ale programului este lipsa unui motor de căutare clasic și schimbarea condițiilor de sortare a conținutului. Putem doar să răsfoi doar unul, stabilit de autori.

După selectarea unei anumite lucrări, informațiile mai detaliate au fost ascunse în file. Aceasta nu este cea mai optimă soluție, dar cantitatea de cunoștințe conținute acolo va recompensa aceste borcane. Interfață, deși frumos, lasă mult de dorit. Dacă doriți să utilizați în mod activ această aplicație, trebuie să vă pregătiți pentru derularea continuă și să săriți între categorii.

Daunele că marele potențial al acestei baze nu a fost folosit mai bine. Era în principal o formă și o execuție.

Recomandat
Lasă Un Comentariu