Principal » Internet » Poloneză Ekstraklasa împotriva fanilor-pirați: YouTube și Facebook curăță

Poloneză Ekstraklasa împotriva fanilor-pirați: YouTube și Facebook curăță

Internet : Poloneză Ekstraklasa împotriva fanilor-pirați: YouTube și Facebook curăță

Limitele utilizării admisibilă a materialelor protejate prawemautorskim este întotdeauna un subiect alunecos, în funcție de interpretarea părților.Uneori chiar și fragmente de publicare un astfel de conținut, în bună credință, Wimi Comentariu sau critică, se pot întâlni cu ostile reakcjączy este proprietarul acestor drepturi sau platformă de găzduire a conținutului.Istoric realizat de fanii polonezi Ekstraklasyna canale YouTube, care în ultimele zile au pierdut un conținut mare de częśćswoich arată ce amenințare la adresa culturii și centralizării Rozrywkijest Internet - de la decizia unui manager Mogązależeć Întreaga comunități.

Era pe YouTube un astfel de canal despre casa lui numită, Panzdzisekpl. Sub un nume similar (PANZDZICHUPL) ar putea găsi, de asemenea, o pagină fansită conexă Nafacebooku. Utilizarea principalelor mass-media sociale a avut popularitate în mediul susținătorului. Și tot în tot ceea ce a asigurat, aceste materiale vizionat zeci de mii de susținători, mii de presupuse partea Facebook a Domnului Zdzicha. În comparație, cu toate acestea, nimic nu a Premier Troli pagina, care miaław un moment dat, aproape 200.000 de likes Facebook, fiind prawdziwymcentrum comunitate online de fani.

Toate acestea din trecut, pentru că ambele canale YouTube și fanpagele Ekstraklasa Trolls, așa cum vorbește astăzi, a scăzut de la o bicicletă. Nu numai. Cele mai populare pagini, canale de mixere video valoroase - după acel zgomot. Ce s-a întâmplat?

Suporterii indică Ekstraklasa SA. Trebuia să preseze presiunea asupra serviciilor sociale, a raportat acolo, ca "încălcarea drepturilor sale". În cele din urmă, acest lucru a dus la lichidarea acestor canale.Compania însăși neagă în mod categoric acuzațiile, spunând că blocarea canalelor este rezultatul złamaniaregulinu YouTube și rezultat din Bezpośredniejinterwencji. Managerul ei DS. comunicații Maksymilian Michalczak că același lucru se aplică la eliminarea paginii EkstraklasaRolls de la Facebook, de asemenea, nu Ekstraklasa SA este alocată pentru.

Având toate drepturile de difuzare meciurile Ekstraklasa Spółkawyjaśnia, în același timp, că una dintre sarcinile sale este de a asigura drepturile mass-media Interesywłaścicieli, inclusiv lupta împotriva pirateriei - un proces care are loc în mod regulat. Match-urile evidențiază și Materiałówpromujących Ekstraklasa apare în mod legal numai în Kanałcnc +, Eurosport, TVP, Polsat și TVN, site-ul Ekstraklasa.TV, ONET-RASP și profiluri media sociale din Ekstraklasa.

Stăpânul Zdzichu a comentat: liga este deja deja ascuns în C +, care nu are acces la mai multe persoane. Terazbędzie chiar și mai puțin pe Facebook și highlightów ei de EK YT niebędzie, deoarece acestea vor fi eliminate. El și-a subliniat atenția asupra Ligii NBA: comisarul Ligii Adam Silver a spus că: "Repere sunt marketing ". Și este complet acuzat de aruncarea de filme pe YT și nu sunt șterse. Datorită acestui fapt, există filme excelente, care, în opinia mea, sunt copleșite de două nivele. Este păcat că oamenii din EK nu se gândesc la asta, dar au dreptul de a face și au făcut o direcție diferită. Viaţă"

Trolii Ekstraklasa nu intenționează să renunțe. Ei au înregistrat deja o pagină de Facebook, care a câștigat repede peste 80.000 de aprecieri.Vom vedea cât de mult va rămâne acest nou - site-ul lui Marek Zuckerberg nu este gunoi că poate șterge conținutul și toate paginile din ceață, dacă doar într-un fel nu-i place. Nu puteți vedea nici o alternativă la a vedea nicio alternativă, de asemenea, de acord cu aceste imprimante.

Popularitatea VK.COM în Polonia (Sursa: Semrush.Com)

Cu toate acestea, trebuie să spuneți că ceva se schimbă. În timp ce designul diasporei nu își recunoaște recunoașterea în rândul utilizatorilor obișnuiți, ele sunt prea complicate din punct de vedere tehnic și supranatural, ele lipsesc, de asemenea, de FacebookFuncționalitate, în ultimele luni au început să clarifice popularitatea VK în ultimele luni.Com, odată cunoscută sub numele de Vkontakte.ruina.Networkingul social rusesc este cunoscut pentru foarte liberalpoliepician în legătură cu tot conținutul, vizitând-o un utilizator poate uneori să aibă o impresie care a venit cu o imagine de imagine - aproape totul a căzut, plin de petreceri care publică mai problematică din perspectiva progreselor Condiția prealabilă decât cea a NP. Domnul Zdzich pe YouTube.

Cine știe dacă popularitatea în creștere a concurentului rus niewynika doar cu politica urmărită de către Zuckerberg - smocuri jużkilka polonezi de imagini reci de pe Internet, după Facebook zamknięciuna rreaktywowało doar VK.COM.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu