Principal » Internet » Aplicația poloneză este de a ajuta la lupta împotriva depresiei. Sprijină inteligența ei artificială

Aplicația poloneză este de a ajuta la lupta împotriva depresiei. Sprijină inteligența ei artificială

Internet : Aplicația poloneză este de a ajuta la lupta împotriva depresiei. Sprijină inteligența ei artificială

Ajuting Hand este o aplicație poloneză care a început ca suport pentru dependenții de alcool. Acum, creatorii ei doresc să lucreze în mai multe domenii despre sănătatea mintală și au ajutat la tratamentul depresiei, tulburărilor de anxietate și nutriție. El are, de asemenea, sprijin în materie de ardere profesională sau stres.

Vorbim cu investitorii care sunt pregătiți să ne sprijine nu numai din punct de vedere financiar, dar oferă, de asemenea, know-how - contacte, experiență și cunoștințe. Într-o etapă ulterioară, intenționăm să schimbăm forma activităților pe o societate pe acțiuni și vom lua în considerare debutul pe piața New Connect, a declarat Bernard Gełko, director DS. Tehnologie în a ajuta mâna.

În următoarele săptămâni, creatorii de aplicații doresc să achiziționeze OK. PLN 2 milioane, m.în. privind dezvoltarea unui motor de platformă bazat pe inteligența artificială. Sarcina algoritmului va fi.în. Ajutați la selecția optimă a terapeuților pentru pacientul și predicția recidivei bolii.

[Facebook = // www.Facebook.Com / Goodprograme / Posturi / 10158193040155686

Ideea de dezvoltare a aplicației a apărut împreună cu procedura de pandemie de coronavirus. Sa dovedit că Covid-19, de asemenea, a contribuit la o deteriorare bruscă a sănătății mintale a multor oameni. Aceasta mărturisește acest lucru, chiar și o creștere a numărului de scutiri de L4 legate de depresie. Procentajul acestor emisiuni a crescut cu până la 40%. Un an la an, el a arătat spre un rău.

Mulți oameni sunt încă rușine să recunoască problemele sau du-te la un specialist de teama de comentarii de familie, vecini sau colegi de la locul de muncă. Această problemă este deosebit de vizibilă în orașele mici, ceea ce creatorii de a ajuta mâna de ajutor au subliniat.

Platforma noastră este o șansă pentru astfel de oameni pentru a avea acces la cei mai buni specialiști și pentru terapeuți din orașe mai mici pentru a dobândi noi pacienți. Așa că funcționează în modul Zero Deșeuri, echilibrarea accesului la client și terapeuți, marchează golf.

El a adăugat, de asemenea, că aplicația colectează numai datele cheie și îngrijește pentru protecția lor. Dacă aceasta este decizia pacientului, terapeutul nu cunoaște numele pacientului sau nu-și va vedea fața. Specialistul, cu toate acestea, are posibilitatea de a reacționa, de exemplu. Când consideră că pacientul are gânduri suicidare. În acest caz, el poate apela ambulanța de urgență utilizând butonul de alarmă disponibil în aplicație.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu