Principal » Internet » Hackerii polonezi din lume. Și acesta este al doilea an la rând

Hackerii polonezi din lume. Și acesta este al doilea an la rând

Internet : Hackerii polonezi din lume. Și acesta este al doilea an la rând

Dragon sector pentru a doua oară la un lider de rând și P4 la locul al patrulea loc în Securitatea Internațională a Computerului Ctftime. Echipele poloneze se vor dovedi din nou în cazul în care cei mai buni hackeri din lume provin de la.

În cursul anului, aproximativ 200 de concursuri în domeniul securității TIC ale așa-zisului are loc. CTF-uri sau capturați steagul. Universități independente, companii și organizații sociale se ocupă de organizație. Un total de 25.000 de echipe au participat la toate competițiile. [img = p4-1-dragonctf

Majoritatea competițiilor au fost efectuate prin Internet. Cu toate acestea, în cazul acestor turnee cele mai prestigioase, echipele s-au întâlnit la Paris, Beijing, Las Vegas, Geneva, Taiwan, precum și în Varșovia și Cracovia.

Echipa poloneză câștigă din nou în clasamentul Ctftime

CTF de la an la an atrage tot mai dornici, precum și organizatori și sponsori. Mari companii IT se prelevează de bună voie pe ele. Printre exemple sunt Google CTF (Londra, premiul de 33 de mii. USD), 0CTF / TTF organizat de Tencent (Shanghai, Premiul Pula 38 mii. USD), WTTF organizat de Qihoo 360 (Beijing, Pool Pool 100.000. USD) și Real World CTF (Chaitin Tech, Zhengzhou, Premiul Pula 100.000. USD). [img = realWorldtf-2

În CTFTIME clasament, cu toate acestea, doar cele mai mari și cele mai importante competiții conta. Rezultatul în fiecare dintre ele. În declarația finală de 2019 de ani, un grup de sector Dragon rămâne liderul clasamentului, și p4 care cade din locul al treilea de anul trecut a patra. Al doilea loc a mers la echipa Balsn de la laboratorul de securitate al rețelei de la Universitatea din Taiwan. Pe locul 3th a existat o echipă americană PPP, câștigător multiplu al clasamentului, asociat cu American Carnegie Mellon University.

Polii au lăsat multe echipe de renume de la m.în. din Rusia, Germania, Statele Unite ale Americii, Japonia, Taiwan, Israel, China sau Coreea de Sud. În primul clasament al 50-CE, Ctftime a fost, de asemenea, o altă echipă poloneză - JustCatthefish, care a terminat 25 de ani. loc.

Vedeți și: Aici Michał I Mateusz. Ele sunt în mod oficial unul dintre cei mai buni hackeri din lume

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu