Principal » Internet » Polsat va lansa un canal electronic. Televiziunea poate concura cu Internetul?

Polsat va lansa un canal electronic. Televiziunea poate concura cu Internetul?

Internet : Polsat va lansa un canal electronic. Televiziunea poate concura cu Internetul?

Evenimente precum Intel Extreme Masters arată în mod clar că e-sportul este imens bani și o mare popularitate, în special în rândul oamenilor mai tineri. Iubitorii de divertisment electronic în fața ecranelor au decis să atragă Polsat. Noul canal care se concentrează pe E-Sport va începe în acest an.

Potrivit Polsat, Televiziunea Polsat a depus o cerere către Consiliul Național de Radiodifuziune și Televiziunea pentru o concesie pentru difuzarea unui nou canal. Jocurile Polsat vor începe în al treilea trimestru al acestui an.

Maciej Stec, membru al consiliului de televiziune Polsat, explică faptul că E-Sport este o direcție interesantă în dezvoltarea Polsat. Afișarea și raportarea turneelor ​​E-Sportive este de a deveni o completare importantă a ofertei sportive deja disponibile. Maciej Stec notă în mod corect popularitatea ridicată a jocurilor, care confirmă rezultatele obținute de materialele plasate pe YouTube.

Jocurile Polsat este un proiect ambițios care nu este doar un canal de televiziune obișnuit. Acest proiect 360 va fi implementat în toate domeniile, unde este posibil numai și nu este legat numai cu televiziunea adăugată.

Bazând numai pe canalul TV nu poate aduce rezultatele așteptate. Jucătorii preferă Internetul, accesul la conținut în orice moment sub formă de cunoscut pentru ei de la YouTube 'a. Televiziunea tradițională este adesea considerată o invenție învechită și chiar dacă oferă un canal electronic, este posibil să nu atragă entuziaștii electrici de sport împotriva ecranelor TV.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu