Principal » Internet » Pollypocket, celălalt cu burgari la Plus Bank, arestat de CBśP

Pollypocket, celălalt cu burgari la Plus Bank, arestat de CBśP

Internet : Pollypocket, celălalt cu burgari la Plus Bank, arestat de CBśP

În luna iunie a anului trecut, Biroul Central al Poliției de Investigație tocmai a apărut la sosirea hackerului despre Pseudonimul # Pollypocket #, care este acuzat de încercarea de fraudă informatică și spălarea banilor.

Pe atacul asupra Plus Bank mai multe despre care știm despre aceasta a fost arestată în octombrie, când Forumul Torepublic Gennet întunecat a fost oprit.

Complectele din Philates au fost, de asemenea, presupuse a avea # Pollypocket #. A fost oprită în Opole, plat și echipamentul au fost, de asemenea, revizuite. Comunicarea a fost, de asemenea, atașată pe paginile și fotografiile CBSP din arest. Atenția este deosebit de atrasă. După cum puteți vedea mai jos, în funcție de poliție, de asemenea, identitatea tipului f. ar trebui să fie închise ;-)

Publicarea de fotografii și filme, desigur, are o dimensiune de propagandă, dar plasarea unui Mariusz C de 35 de ani., Astfel încât buzunarul doar, acuzațiile de spălare a banilor și frauda de calculator, poate să ajungă la o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. Potrivit materialelor adunate de CBśP, inclusiv Polsilver și cariera de buzunar pentru a fi ok. PLN 3,5 milioane.

Ca note, pericolul nu este cunoscut până acum nimic de făcut mariusz c. El trebuia să fie acuzat în legătură cu alte burgii, inclusiv divulgarea datelor ARG ABW sau furtul de certificate ale Comisiei Electorale de Stat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu