Principal » Internet » Curăță politică în magazinul de aplicații. Ele dispar jocuri care prezintă simbolurile Confederației

Curăță politică în magazinul de aplicații. Ele dispar jocuri care prezintă simbolurile Confederației

Internet : Curăță politică în magazinul de aplicații. Ele dispar jocuri care prezintă simbolurile Confederației

Seara, la 17 iunie, în vârstă de 21 de ani, Dlann Acoperișul a intrat în biserica Emanuel din Charleston din Carolina de Sud, unde a lipsit viața nouă persoane de culoare. Acest act de violență a fost asociat cu o crimă împotriva contextului rasial. A fost găsită o fotografie pe care acoperișul care deține o pușcă și steagul marinei de state confederale. Evenimentele din Charleston au scuturat opinia publică din SUA, care afectează și industria IT.

După ce a făcut o crimă, prezența confederate Flag în spațiul public american a devenit o temă tabu. Buting roșu cu crucea albastră a Sfântului Andrzej, pe care stelele corespunzătoare statelor incluse în Confederație, sunt retrase în masă din magazine. De asemenea, dispare de la gospodăriile ale căror locuitori nu au avut nimic împotriva identificării valorilor statelor confidențiale ale Americii.

Coada următoare se transformă în jocurile disponibile în App Store, în care este prezentat pavilionul. Acest lucru se aplică la nouă producție încorporată în vremurile războiului civil american, inclusiv războiul civil: 1863, AAA American Civil Cannon Shooter sau Ultimate General: Gettysburg. Este dificil să se arate manifestările de promovare a rasismului sau de a apela violența - prezența steagurilor în aceste jocuri este destinată (sau mai degrabă a avut) să reproducă realitățile războiului istoric Nouveau.

Jucătorii sunt o opinie similară. În comentariile privind decizia companiei, apar numeroase acuzații de corectitudine politică artificială și transparentă. Jucătorii acordă, de asemenea, atenție necesității acestui comportament al naturii realităților. Aceasta include simbolismul părților, fără de care producțiile încorporate în vremuri ale războiului civil american sunt cel puțin incomplete. Apple, cu toate acestea, este o altă propoziție:

Am eliminat aplicațiile de la App Store, care a folosit steagurile confederațiilor într-un mod ofensiv, care este o încălcare a directivelor noastre. Nu eliminăm programele care prezintă Confederația Flag în scopuri educative și istorice.

Autorii jocurilor neagă tezele, conform cărora prezența steagului marinei de state confedronizate a fost dictată de alte spații decât valoarea educațională. În același timp, afirmațiile Apple vor înlocui cu siguranță. Menționat de directivele societății a căror finalizare este necesară pentru a furniza aplicații în App Store, astfel încât acestea se dovedesc a fi lichide. Despre dacă un anumit joc este specificat ca ofensatoare și incompatibil cu linia Apple a „o zi de zi decide să decidă evenimentele pe care America este în prezent trăiesc.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu