Principal » Internet » Polonezii sunt bucuroși să utilizeze un profil de încredere. Ministerul Digitizării arată statistici

Polonezii sunt bucuroși să utilizeze un profil de încredere. Ministerul Digitizării arată statistici

Internet : Polonezii sunt bucuroși să utilizeze un profil de încredere. Ministerul Digitizării arată statistici

Aproape 360.000 de noi profiluri de încredere, aproape 130.000 de scrisori generale și aproape patru mii de cereri privind dovezile personale pierdute. Polonezii s-au ocupat de multe cazuri oficiale în luna mai. Desigur, online.

435 - Atât de mulți oameni au prezentat doar pierderea unui ID personal pe Internet. Când a fost? 4 mai. În ansamblu, în zilele următoare, un nou document va trebui să elibereze 3981 de persoane. Atât de mulți polonezi din mai pe internet au raportat că dovezile lor au dispărut, pierdute, au dispărut, și astfel l-au anulat.

Un e-service foarte popular în luna mai a fost o scrisoare generală. Luna trecută, polii au trimis 129 392 de scrisori generale, ceea ce se traduce în peste 4.000 de aplicații pe zi. Câștigătorul clasamentului sa dovedit a fi un profil de încredere (PZ). În mai, 355 789 de polonezi i-au fondat. Este aproape de trei ori mai mult decât în ​​luna mai a anului trecut. Apoi au sosit 132 626 de noi proprietari PZ. De asemenea, amintiți-vă că pentru recent puteți configura un profil temporar de încredere.

Printre cele mai populare servicii de e-, nu a existat, de asemenea, „Raport de vânzări sau de achiziție a vehiculului “. În mai 51 026, oamenii au profitat de ea. Peste 31.000 de polonezi din mai pe Internet au apelat la un nou card de identitate. Pentru a face acest lucru, doar pe portalul GOV.ro Găsiți un e-serviciu. Obțineți un card de identitate. Un document pe care le va primi un e-dovada, că este, acesta va avea un strat electronic.

Consultați și: Cum să configurați un profil de încredere și să mergeți mai des la birouri? Verificați capabilitățile sale

  • Numărul tot mai mare de poli cu profil de încredere reprezintă cea mai bună dovadă a modificărilor în abordarea abordării problemelor oficiale. Polonezii sunt convinși de administrarea electronică și din ce în ce mai dispuși să o folosească. Acest efect al muncii noastre consistente - spune ministrul digitizării Marek Zagórski. - Suntem convinși că această tendință va continua. Pentru a se întâmpla, lucrăm constant la noi facilități de e-mail - adaugă șeful MC.

Cele mai populare servicii electronice în mai 2020: Profilul de încredere: 355 789PISTING GENERALĂ: 129 3922ZCLAIGING O eliminare sau achiziție a vehiculului: 51 026 Beneficii pentru un nou card de identitate: peste 31 mii de beneficii pentru o descriere a unui certificat de înregistrare: 20 577 Crearea unui raport: 18 129 Ziua de naștere: 14906

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu