Principal » Internet » Clapetă. Ia-o pentru cumpărături

Clapetă. Ia-o pentru cumpărături

Internet : Clapetă. Ia-o pentru cumpărături

Clapetă. Luați-l pentru a cumpăra această aplicație nativă datorită căreia putem verifica originea exactă a produselor. Accentul a fost pus pe promovarea producătorilor polonezi, datorită căruia utilizatorul poate obține cu ușurință date nu numai despre numele companiei, ci și în ce aspecte ale activității lor sprijină economia de origine

După scanarea codului de bare, numele producătorului apare în partea de jos a interfeței. Dacă este poloneză, va fi marcată suplimentar cu o bandă roșie. După ce faceți clic pe fasciculul de fund, un panou apare cu informații mai detaliate. Printre acestea există o evaluare a cât de mult este Polonia într-o scară multi-etapă. Evaluarea rezultă din patru aspecte: dacă compania produce, desfășoară cercetări și dezvoltare și dacă este înregistrată pe VIStula. Faptul este, de asemenea, influențat de faptul dacă face parte dintr-o corporație străină.

Aplicația este foarte simplă de utilizat și nu oferă caracteristici suplimentare. Cu toate acestea, informațiile privind metodologia sunt disponibile conform căreia este stabilită evaluarea unei companii date. Baza de date poate fi co-creată de utilizatorii înșiși, atât în ​​ceea ce privește adăugarea de noi intrări, cât și actualizarea deja disponibilă.Rezervările mici pot fi găsite pentru interfața care este plăcută, nu este întotdeauna intuitivă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu