Principal » Internet » Pokemon Go - New Era Electronic Entertainment?

Pokemon Go - New Era Electronic Entertainment?

Internet : Pokemon Go - New Era Electronic Entertainment?

El a venit practic din nicăieri, fără anunț, iar în câteva zile a captivat întreaga lume. Desigur, vorbesc despre jocul Pokemon Go. Nu știu de ce oamenii au fost nebuni cu punctele acestei producții, iar gradul de emoție și momentele de nebunie își atinge zenith. Ce este vorba și dacă merită descărcarea pe telefonul smartphone?

Toată lumea știe Pokemon, dar nu toată lumea a urmărit povestea despre acest titlu. Sau toată lumea admite la ea. Oricum, jocul de același nume în doar câteva zile a rupt toate înregistrările de popularitate, iar informațiile despre el se răspândesc într-o rețea Wirelowy. Mai mult, acesta este unul dintre primele jocuri care utilizează tehnologia realității extinse în mare măsură. Prea multa informatie? Să începem de la început.

Pokemon Go este un RPG original care combină simpaticul universului Pokémon cu cea mai recentă tehnologie mobilă cu tehnologia realității augmentate în prim plan. Nu vom găsi aici un strat clasic de caracteristici, iar obiectivul principal al jocului găzduiește în primul rând punțile de titlu. Apoi le pregătim și le punem în arene speciale. Cel mai interesant este jocul în sine. Ei bine, nu se execută într-o manieră cunoscută din jocurile tradiționale. În acest caz, rolul virtual Wykreowaneo pentru lumea jocului, a înlocuit lumea reală, pe care ne-am înregistrat la telefonul smartphone. Noi, ca jucător, călătorim o lume reală în căutarea de pokemon. 

Interesant, în timpul căutării de peste 150 de unguente de pokemon diferite, ne vom uita în jurul lor "apariția lor naturală". Creaturile de apă bine pot fi găsite în vecinătatea râurilor, lacurilor și mărilor, creaturilor de pădure în păduri și parcuri etc. După colectarea numărului adecvat de pokemon și atingând al cincilea nivel al jucătorului, vom putea să ne expunem acuzațiile de luptă. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsim dreapta arena - desigur, în lumea virtuală. Atunci suntem plini de unul dintre pokemon, pe care îl urmărește. Arena este a noastră până când un alt Pokemon învinge jucătorul nostru. 

Toate acestea sunt destul de complicate, dar după cum puteți vedea lumea a fost nebun la punctele acestui joc. Mai mult, chiar și comercianții au simțit un loc pentru o mare reclamă. Teoretic, jocul scoate oamenii din case și în loc de rupere timp de ore în fața unui computer sau a unui televizor, părăsiți casa și petreceți în mod activ timpul, dar

..

Uneori, ecranul telefonului în căutarea unei creaturi nu acordă atenție împrejurimilor și acest lucru este foarte periculos. Merită să verificați Pokemon Go? Desigur, dar nu merge nebun!

Recomandat
Lasă Un Comentariu