Principal » Internet » Pokemon Go - 6 lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a începe să jucați

Pokemon Go - 6 lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a începe să jucați

Internet : Pokemon Go - 6 lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a începe să jucați

Pokemon Go este un câmp în principal, o modalitate excelentă pe care smartphone-urile au GPS. Dacă ați jucat în Ingeres, știți deja ce se întâmplă. Dacă nu, imaginați-vă o pernă veche, bună sau o orientare, numai că în loc de sfaturi sau de o carte de circulație aveți o hartă pe telefonul dvs., Mobile și GPS. Pe hartă sunt marcate cu puncte importante pentru gameplay, iar în timpul drumeții puteți întâlni pokemoane sălbatice, care ar trebui să fie capturate, aruncând cu îndemânare Pokkeballs (cârje speciale cu capcane).

vânătoare sălbatice și de multe ori creaturi fermecătoare au mai multe aspecte. Primul colector. Fiecare jucător are așa-numitul Pokédex (catalog pokemon), în cazul în care sunt marcate creaturi îndeplinite și capturate. In joc, insigne clasice au fost puse în aplicare pentru prinderea numărul corespunzător de pokemoni, dintr-un anumit tip sau pasaj din distanța determinată.

Al doilea, mai important - formare și luptă. Pokemon a prins că puteți să vă antrenați, să vă măriți capabilitățile și să le trimiteți la Skirmishes cu alți jucători aparținând altor jucători. După ajungerea la 5 ani. nivel (adică după colectarea numărului adecvat de puncte de experiență, realizând diverse activități în joc), formatorul poate trece la una din cele trei fracții. Aici este mai bine să întrebați în ce fracțiuni sunt prietenii să aibă o companie. Scopul jocului este de a stăpâni cel mai mare număr de semnale de apel facțiunilor tale, ceea ce poate necesita depășirea unei echipe diferite, și menținerea controlului asupra inelelor, care trebuie să fie introduse pe poking a echipei sale pe ea. Ei vor apăra zona în sine.

  1. Instalarea aplicației

Obținerea cererii este prima provocare cu care se confruntă antrenorul începător al Pokemon. De la 16 iulie, jocul este disponibil oficial în Polonia. În baza noastră de date, veți găsi linkuri către magazine.

Android

Android jocul poate fi descărcat de la un magazin sau dintr-o altă sursă (aceasta înseamnă că riscăm securitatea datelor dvs.). Puteți găsi aplicația în baza noastră de date. Dacă din anumite motive, instalarea direct din magazin nu va fi posibil, puteți încerca să rulați fișierul APK cu Pokemon Go. Pe partea noastră puteți descărca un fișier verificat pentru amenințări.

[1/2

După descărcarea fișierului APK pentru un telefon sau o tabletă, trebuie să activați posibilitatea de a instala aplicații din afara magazinului. Deci, va trebui să mergeți la setările, introduceți opțiunea de securitate și găsi opțiunea Surse necunoscute, care să permită instalarea APK descărcat. După ce instalăm și putem juca.

ios

Pe iOS, garantăm că se căsătorește cu o cerere revizuită din magazin. GO Pokemon pentru iOS și pot fi găsite în baza de date de aplicații mobile.

Când vă conectați la Pokemon, puteți selecta două opțiuni. Dacă ați jucat deja în jocuri Pokemon, de exemplu într-o familie Nintendo DS, puteți utiliza contul dvs. de autocare la Clubul Pokémon Trainer. De asemenea, puteți utiliza contul Google. Pentru noii utilizatori, acest lucru este recomandabil, deoarece recent este dificil să se creeze un cont nou în serviciul Nintendo.

După conectare, puteți începe să creați un avatar care va fi cu noi în timpul jocului. Mama de gen, coafura si dulapuri colorate. Nu vă faceți griji dacă conexiunea este întreruptă și va trebui să vă conectați din nou - probabil că un server foarte încărcat tocmai a fost repornit.

[1/2

  1. Primul Pokemon

Ca parte a învățării de a juca Pokemon Go, vom obține primul pokemon pentru a prinde. Va fi bulbasaur, squirtle sau charmander. Puteți începe să vânați sau să faceți o plimbare mică și să prindeți cele mai cunoscute pokemon din istorie - Pikachu. Pentru a începe un joc de pikachu aveți nevoie de 3 sau 4 ori pentru a evita pornirea la bord și mergeți mai departe, de preferință de-a lungul străzii frecventate. În cele din urmă, acest pokemon galben va apărea, de asemenea.

Desigur, aceasta nu este singura ocazie de a obține aceste Pokemon. Le puteți prinde în alte circumstanțe sau vă puteți provoca, ținând ouă în incubatoare. Interesant, dacă puteți utiliza un alt mijloc de transport pentru a vizita diferite locuri și pokemon de capturare, de incubare necesită mișcare cu o viteză similară cu mersul pe jos. Acest lucru, la rândul său, necesită activarea ecranului All-Time.

  1. Unde să te distrezi?

Pe hartă puteți vedea trei tipuri de obiecte. Primul, Pokemon Wild. În al doilea rând, punctele albastre, numite tempestops, de la care se pot obține resursele necesare în joc (pokebabelle, aerosoli, tratamente cristale sarbatoririi Pokemons și altele asemenea). Este demn de a vizita ei să aibă întotdeauna o capcană și de droguri, uneori, puteți obține, de asemenea, un ou.

[1/2

În al treilea rând, turnuri înalte, adesea colorate și cu pokemon pe summit. Acestea sunt arene de formare. Dacă ei au deja o culoare și poking pe partea de sus, acest lucru înseamnă că acestea au fost preluate de către una dintre fracțiile, iar înălțimea reprezintă nivelul arena (corespunzător numărului de puncte de reputație care pot fi tratate ca „Arena Experiența "). Atingerea turnului vă permite să citiți detalii și, prin urmare, să cunoașteți pokemon și porecle și nivele de formatori. Acesta este locul în care Pokemonii voștri vor rostogoli lupta și se trezește când vă apropiați de fracțiune.

[1/2

Merită să ne amintim aceste locuri. Le veți vizita adesea.

  1. Dacă vânătoarea nu pleacă, opriți Ar

Dacă aveți probleme serioase cu pawing de pokemon în vedere o realitate extinsă, pentru că Pokemon este de cotitură de la tine si pune pe piruets, sau nu apare deloc, de vânătoare fără acest punct de vedere. Atunci creatura va fi vizibilă în mijlocul ecranului, iar lovitura nu va fi mai ușoară.

[1/2

O altă problemă vizează. Pokeball-ul trebuie să "arunce " degetul spre pokemon la momentul potrivit, drept și la distanța dreaptă. Pokemon este situat la o anumită distanță de tine și cu atât mai greu, se află în continuare și cu atât mai greu de adăugat. Pokemon va fi un cerc vizibil, verde, galben sau roșu, adică dificultatea de a vizita creația. Cercurile verzi au cea mai ușoară pokemonie. Încercați să încercați în acest cerc. Se poate întâmpla ca pokemonii mai dificili să scape de capcană.

  1. Repetarea pokemonilor, bomboanelor, evoluției

Pokemon poate dezvolta și evolua. Cele mai multe au două sau trei etape, de exemplu vizibile mai jos.

Detalii pentru alții pot fi găsite pe diagrame sau în tendința voastră. Este nevoie de un tip adecvat pentru un anumit gen la evoluție, care poate fi obținută prin schimbul de pokemon cu repetabile un profesor Willow (el conduce un tutorial în joc). De obicei aveți nevoie de o duzină de bomboane pentru a dezvolta pokemon.

Pokemon are o limită de forță maximă, ceea ce crește odată cu progresul formatorului, puteți, de asemenea, să-și ridice statisticile, hrănindu-le cu praf și bomboane de prânz, dar cu cât mai aproape de graniță, acest lucru este mai scump.

Facem tot ce pokemon ar fi puternic și ar putea apăra în mod eficient arena împotriva jucătorilor de la alte fracții. Ar trebui să știți că investiția nu va fi pierdută dacă Pokémon este învins - se va întoarce la proprietar. Pokemon inconștient după lupta vă puteți trezi cu un cristal special și ați vindecat aerosolul rănit.

  1. Cum să nu primești o interdicție?

Pe Web nu există lipsă de voturi îngrozitoare. Deocamdată, nu știm sigur pentru care utilizatorii sunt tăiate din joc, dar o mulțime de joc ne-a învățat pătrunderea (producția domeniul anterior de studii Niantic, unul dintre creatorii Pokemon Go). În primul rând, ei nu au nimic de îngrijorat de oamenii care se joacă în aplicația originală, astfel încât au fost luate de la App Store sau de la Google Play (ca cele disponibile în baza noastră de date).

Desigur, interzicerea oamenilor care au indicații GPS. Aplicația este rezistent la practici mai populare ca stabilirea pozițiilor cu ajutorul opțiunilor de dezvoltare și aplicații de localizare GPS fals. Metodele mai avansate pot aduce efectul dorit, dar dacă cineva din două minute se va muta de la Varșovia la Opera din Sidney, va fi evident că cheats. Ca și în Ingressie, în Pokemon, astfel de activități sunt slabe.

De asemenea, vă recomandăm să vizionați filmul în care arată cum arată în acțiune, ceea ce necesită de la jucători și ce posibilități. Acesta este un pretext excelent pentru a merge la o plimbare la un loc la care nu ați fi ales niciodată sau pentru o plimbare cu bicicleta la centrul orașului, unde există cu siguranță o mulțime de Aren și Pokestops. Jocul poate face, de asemenea, treceri publice de transport. Amintiți-vă, cu toate acestea, să nu se uite la telefon tot timpul si ai grija de tine :-).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu