Principal » Internet » Pokéland: Un alt joc mobil Pokémon este creat

Pokéland: Un alt joc mobil Pokémon este creat

Internet : Pokéland: Un alt joc mobil Pokémon este creat

Vara trecută, Pokémonia a cucerit lumea, iar în pregătire există un alt joc mobil cu aceste creaturi fantastice în rolul principal. În Japonia, la 31 mai, testele deschise ale versiunii Alfa a Pokéland pentru Android și IOS vor începe.

Pokéland (PocketLand?) Acest lucru este, desigur, constând în colectarea Pokemonului. De data aceasta, jucătorii se vor mișca în jurul lumii creată în joc, nu în mediul real, deși va fi un joc online, conceput pentru mulți jucători (veți putea utiliza contul Nintendo). Deja, autorii recomandă să se joace în locuri unde este disponibilă o bună conexiune la internet. O parte din joc va, desigur, de formare și consolidare a Pokémon, colectarea resurselor și diverse evenimente. De asemenea, puteți vedea potențialul pentru Mikrozakupów - următoarele părți ale hărții, de asemenea, trebuie să cumpere pentru diamante. Probabil va fi un alt titlu axat pe desenarea banilor de la jucători, cum ar fi Super Mario Run (și, probabil, și legenda lui Zelda).

Descrierea jocului este asociată cu un pic cu Pokémon Rumble, așa că ne putem aștepta la o mulțime de acțiuni și o luptă cu alți jucători pe arene uriașe.

Deoarece jocul se conectează la contul Nintendo, la fel ca și alte titluri despre Pokémon, este posibil ca cifrele MII și alte elemente de joc să fie transferate. Poate că jocul va atrage entuziaștii Pokémon care nu-i plac plimbările lungi sau descurajate la Pokémon pentru un alt motiv.

În acest joc, cele mai multe insule cu 52 de nivele și 134 de specii de Pokémon. În timpul încercărilor, jucătorii vor putea ajunge la maximum 15 nivele ale turnului. Într-un nou joc, 10.000 de oameni vor juca inițial. Testele vor dura până la 9 iunie. După testare, datele jucătorului vor fi șterse. E greu de spus dacă jocul iese din Japonia, dar există o șansă bună.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu