Principal » Internet » Vehicule autonome: Acești oameni sunt o problemă, nici o mașină!

Vehicule autonome: Acești oameni sunt o problemă, nici o mașină!

Internet : Vehicule autonome: Acești oameni sunt o problemă, nici o mașină!

Dezvoltarea tehnologiei responsabile pentru vehiculele autonome continuă, dar în ultima vreme se pare că se înclină la vânt de vânt decât la progresul flotant și dinamic. Există o mulțime de probleme, iar soluțiile de geniu nu pot fi văzute pentru o clipă. Totul ar fi minunat și bun, dacă nu pentru un detaliu mic - omul.

mașină autonomă testează ultima pereche completă, iar în Tesla vom găsi deja multe opțiuni pentru a fi derivate din numeroase taxe. Este adevărat că suntem încă departe de momentul în care, cu convingere completă, decidem că un model este autonom, dar poate de ceva timp ne va da date pentru a simți această satisfacție. În prezent, însă, sfârșitul drumului nu poate fi văzut și se pare că producătorii încep să vină la dezvoltarea rezultată pentru diferite probleme.

Până în prezent, mașinile "autonome" au cauzat mai multe accidente în care au existat decese. Interesant, oamenii din industrie cred că aceasta nu este vina mașinilor și a software-ului lor, ci oamenii înșiși, în special pietonii. Sună ridicol? Din punctul nostru de vedere - fără îndoială. Cu toate acestea, dacă privim totul cu un punct de vedere ușor diferit, poate avea sens. Crud, artificial ca "inteligența artificială ", dar sens incontestabil.

Care este problema? Oamenii sunt imprevizibili și întreprind decizii ilogice spontane și repetate. Ilogic în primul rând pentru sistemele de inteligență artificială care sunt logice și aranjate la limitele posibilităților. Dacă programatorii nu vor putea construi un cod, astfel încât el să fie capabil să-și îmbrățișeze voința liberă, mai devreme sau mai târziu, va trebui să ne adaptăm la mașini. În caz contrar, dezvoltarea vehiculelor AI și autonome care stau sub un semn de întrebare.

Mașina, în acest caz, un vehicul echipat cu sistemul cu un pic de inteligenta „crede “, pe care noi toți aibă un comportament adecvat și în conformitate cu normele care este programat. Orice schimbare care nu a fost subliniată înainte, va fi luată de mașină ca o eroare și apoi reacția sa poate fi incorectă și mai gravă, imprevizibilă. Acest lucru, la rândul său, poate duce la un accident, coliziune etc. Deoarece dacă sunt testate în prezent mașinile cu drivere de susținere a șoferului NP. Funcția de a menține o bandă sau o frânare automată se oprește împotriva umbrei copacului "gândirea" că acesta este un obstacol, teama de a gândi ce vor face atunci când copilul merge pe o bicicletă colorată sau cu o cutie pe cap. La urma urmei, este ilogic!

Profesorul MIT Rodney Brooks captează, de asemenea, speranțele și sunetul promite că mașinile autonome vor elimina complet accidentele rutiere. El crede că "elimină accidentele rutiere cu condiția ca toți utilizatorii de drumuri să învețe să se comporte corect". Acest lucru se aplică atât șoferilor, cât și pietonilor și bicicliștilor.

Nu puteți ascunde că oamenii sunt foarte flexibili și se pot adapta destul de repede la noi condiții, tehnologie și ordine generală. Cu toate acestea, se pare că pe drumul cu vehicule autonome pot fi foarte keber și. Promisiunea idilică a eliminării complete a accidentelor rutiere va fi îndeplinită într-un moment în care autoturismele de auto-conducere vor înceta să fie la modă, de dorit și chiar să se pedepsească. Campricking un film "Me, Robot "? Poate că acest lucru merge în căutarea acestei viziuni frumoase a transportului public fără incidente, accidente, leziuni și decese.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Techmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu