Principal » Android » Yahoo vreme

Yahoo vreme

Android  : Yahoo vreme

Vremea Yahoo este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase dacă nu cele mai frumoase vreme mobile. Deși nu acest tip de programe nu este interfața cea mai importantă, dar bine gândită, aceasta crește semnificativ confortul utilizării aplicației.

Începem aventura de la vremea Yahoo de la alegerea locației noastre. Putem face acest lucru prin GPS sau o puteți alege manual din listă. Din aceste vremuri, ecranul principal va face o fotografie din locația noastră și datele meteorologice de bază. Gestul la stânga și la dreapta schimbăm orașul, iar din partea de jos subliniază informații mai detaliate. Animațiile pentru ochi sunt însoțite de.

În dreapta, meniul este ascuns. De la nivelul său, putem gestiona locațiile, descărcați alte aplicații Yahoo și pentru a ajunge la setările modeste. Widget-urile sunt mult mai bune. Există mai multe dintre ele, le putem edita. Prognoza meteo este un subiect foarte subiectiv. Testele pentru Varșovia au dat rezultate satisfăcătoare și bune verificări. Din păcate, din aplicație, nu puteți vedea informații despre livrarea datelor meteorologice. Vremea Yahoo este disponibilă gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu