Principal » Android » Vremea TVN METEO4.0.2

Vremea TVN METEO4.0.2

Android  : Vremea TVN METEO4.0.2

Vremea TVN Meteo este o aplicație gratuită în care vom găsi întotdeauna prognoza meteo curentă pentru peste 80.000 de locuri din toată Polonia și în lume. Putem indica locația sau folosim funcția GPS astfel încât programul să găsească locația noastră.

Prognoza meteo curentă

În plus față de posibilitatea de a afișa informații meteo detaliate atât în ​​formă de text, cât și în formă grafică, vremea TVN Meteo vă permite, de asemenea, să vizionați prognoza meteo TVN Meteo pe materiale video scurte pregătite de TVN Meteo. Interesant, aplicația vă permite, de asemenea, să împărtășiți prognoza meteo altor utilizatori prin intermediul unor site-uri bine-cunoscute de rețele sociale (de ex. Facebook).

Temperatura vizibilă, precipitații și multe alte date

Vremea TVN Meteo conține o vreme originală de 16 zile, Tomasz Wasilewski, datorită căruia vom verifica ceea ce ne așteaptă nu numai în următoarele ore, ci și zile pentru a putea planifica o călătorie scurtă sau o vacanță în țara sau în străinătate. În plus față de prognoza de temperatură și precipitații, sunt prezentate și alte date, inclusiv temperatura senzației, viteza vântului, presiunea și umiditatea.

Avertismente meteo

Merită adăugată că aplicația Vremea TVN Meteo avertizează utilizatorul prin fenomene rapide atmosferice (de ex. furtuni) și când vor exista evenimente periculoase într-un anumit loc (de exemplu, vorbire. Despre catastrofa Wichurach), utilizatorii vor putea viziona relații live, precum și filme și fotografii.

Vremea TVN Meteo - Cele mai importante caracteristici:

  • Prognoza gratuită a meteo pentru peste 80.000 de locuri din Polonia și în întreaga lume
  • Funcția de geolocație sau capacitatea de a selecta manual un anumit loc
  • Prognoza meteo pentru Materiale video, descrieri și diagrame
  • Opțiune Partajarea prognozei meteo prin Facebook și alte site-uri de socializare
  • Prognoza meteo a autorului de 16 zile Tomasz Wasilewski
  • Avertismente meteorologice

Recomandat
Lasă Un Comentariu