Principal » Android » Vreme ICM2.0.5

Vreme ICM2.0.5

Android  : Vreme ICM2.0.5

Vremea ICM este o aplicație estetică, oferind date meteo exacte, numerice de la Meteo.EN. În Polonia, prognoza numerică prognozată, totuși, va vedea, însă, nu sub formă de diagrame (meteograme), ci ca valori numerice lizibile.

Aplicația vă permite să verificați condițiile meteo curente și prognozele pe o locație curentă utilizând GPS-ul telefonului smartphone. În plus, puteți adăuga orașul dvs. preferat și adesea vizitat în listă. Nu a existat nicio posibilitate de a adăuga o prognoză pentru un ecran de pornire pentru o locație selectată.

Aplicație după pornire dă informațiile curente și, prin urmare, temperatura, temperatura, umiditatea, viteza vântului și direcția, presiunea atmosferică, tulbure și ceață. După trecerea de mai jos, vă putem familiariza și cu avertismente și comentarii Synoptics, publicat de ICM. Mai jos este o prognoză precisă după o oră, marcată cu pictograme lizibile. După atingerea unei astfel de înregistrări, putem vedea mai multe informații, inclusiv o descriere verbală a condițiilor meteorologice.

În setări, putem schimba unitățile de măsurare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu