Principal » Internet » Au împiedicat sub Elona Muska. Au furat peste un milion de zloți în Bitcoinach

Au împiedicat sub Elona Muska. Au furat peste un milion de zloți în Bitcoinach

Internet : Au împiedicat sub Elona Muska. Au furat peste un milion de zloți în Bitcoinach

Acesta nu este primul astfel de caz, iar istoria unei astfel de fraude ajunge până în 2018. Criminalii s-au turnat din nou sub Elona Muska și au reușit să jefuiască suporturile de bitcoin naive. Din păcate, de data aceasta o carieră adunată este de peste 6,1 BTC, care, în cursul de schimb actual, constituie peste un milion de zloți.

La începutul ultimelor săptămâni, Elon Musk mixtă foarte mult în lumea Cryptowalut. intrările lui de Twitter a adus valoarea Bitcoin lui, precum și într-un grad redus de valută cunoscut sub numele de Doge. Din păcate, aceasta este și o altă șansă pentru ciberneticul de cibernetici de a efectua un atac asupra persoanelor care au criptieiști în portofoliul său. Serviciul Sequurak descrie cazul.

A fost suficient un cont fals pe Twitter, care nici măcar nu arăta prea asemănător cu profilul real al lui Elona Musk. Cel mai probabil, a fost furat pentru că are până la 69 de mii de observatori, dar ar putea fi, de asemenea, promovat artificial. Interesant, la contul dvs. vedem o ștampilă albastră care ne spune că contul a fost verificat în ciuda numelui "E l o n u s k ".

Apoi, folosind un astfel de cont, fraudatorii au răspuns la benzi reale. Așa că arăta ca un răspuns miliardar. Din păcate, au folosit destul de nefericite miliardari Tweet, ceea ce sugerează că el ar putea da de fapt bani. Intrările au dat adresa paginii care conțin numele muska în domeniu și expresia "ajutor ", "club " etc. Pe site au existat informații că, după plata cantității corecte de bitcoins la adresa dată, vom primi echivalentul și bonusul lor de două ori.

În acest fel, mai multe sau poate mai multe duzini de oameni. Doar o singură adresă asociată cu frauda a influențat 6,1 btc, adică echivalentul a peste un milion de zloți. Acest tip de intrări din conturile false și site-urile maligne este mult mai mult, astfel încât scara de fraudă poate fi cu adevărat mare. Este regretabil faptul că cineva poate fi păcălit în acest fel.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu