Principal » Internet » Poczta Polska: Aveți grijă de e-mailuri despre expedierea incorectă, puteți descărca troianul

Poczta Polska: Aveți grijă de e-mailuri despre expedierea incorectă, puteți descărca troianul

Internet : Poczta Polska: Aveți grijă de e-mailuri despre expedierea incorectă, puteți descărca troianul

Clienții lui Poczta trebuie să aibă în gardă. Se pare că cutiile de e-mail sunt recent nu numai știri false care sugerează câștiguri în competiție, ci și altele, în care cineva a fost turnat în Poczta Polska și informează despre expedierea în mod incorect adresată.

În acest caz, o amenințare directă nu este o formă falsă, prin care vă puteți abona neintenționat la serviciul plătit, dar troianul din anexa de e-mail. Polonia, din păcate, nu oferă detaliile acestui atac, deci nu există nici o certitudine că daunele pot determina software-ul descris. În funcție de caz, poate fi, de exemplu, să capturați date de la computer și, în cele din urmă, furtul de bani din contul bancar, după accesarea bancară electronică a victimei.

"Aș dori să vă informăm că Polonia nu este inițiatorul acestor campanii de e-mail. Vă rugăm să citiți cu atenție mesajele și legăturile primite incluse în "- solicită Justyna Siwek, un purtător de cuvânt al Poczta Polska. "Dacă primiți mesaje suspecte sau în cazul suspiciunii de nereguli sau inconsecvențe, vă rugăm să raportați poliției și să ne informeze imediat la adresa Cyber ​​Security @ office Post.Pl sau incident.Cert.EN. Acest lucru ne va permite să ne avertizăm pe clienții noștri, precum și să blochez o pagină falsă .

Poczta Polska adaugă că trimite numai e-mail-uri către clienți cu o propunere de urmărire a pachetelor pe site-ul web Emonitoring.Postul polonez.PL, care sunt difuzate de la informațiile despre adresa @ Post Office.EN.

Utilizatorii care au încredere în știrile false au primit (este sub formă de e-mailuri - ca aici sau în SMS), poate în câteva momente să se expună pe o mulțime de probleme. Doar ieri am descris un caz de la Suwałki, în care femeia a făcut clic pe o legătură falsă și a completat forma în convingerea că plătește pentru o mie de mii în practică. În mod regulat, vă avertizăm și despre alte cazuri în care escrocii i-au impersonat sub diferite mărci cunoscute, în acest mod, pentru a ridica încrederea beneficiarilor. Utilizarea imaginii lui Poczta Polska nu este, prin urmare, o excepție.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu