Principal » Internet » Poczta Polska avertizează împotriva cheaturilor. Cineva își folosește marca și exortă datele

Poczta Polska avertizează împotriva cheaturilor. Cineva își folosește marca și exortă datele

Internet : Poczta Polska avertizează împotriva cheaturilor. Cineva își folosește marca și exortă datele

Oficiul poștal polonez avertizează clienții lor de la criminali cibernetici care folosesc imaginea ei într-o altă campanie de phishing. Ca rezultat, cutiile poștale ale Poloneilor pot obține mesaje pentru a face clic pe un link suspect, care, deși seamănă cu o adresă autentică a site-ului Poczta Polska, este doar similar cu acesta. De fapt, aceasta este o pagină falsă.

Problema poate apărea atunci când destinatarul mesajului va crede în conținutul său și nu va observa că legătura duce la o pagină artizanală despre adresa poștală-po1ska [. PL. Crooks s-au schimbat în litera "L " la cifra "1", sperând că nu toate notă de asta. Postul polonez nu oferă detalii în acest punct de atac, dar subliniază faptul că ciberneticul de cibernetic încearcă să captureze datele confidențiale sau sensibile ale paginii.

Astfel încât să putem presupune doar că destinatarul este rugat să completeze anumite motive detaliile lor de contact sau să plătească o taxă pentru un anumit serviciu. În ambele cazuri, acest lucru nu are legătură cu activitățile autentice ale Poczta Polska, precum și toate datele introduse în formularele vor veni direct în mâinile trișorii. Dacă pagina țintă este un formular de plată rapid fabricat, escrocii pot încerca în cele din urmă să fure bani din contul victimei.

Phishing - dacă nu vă lăsați păcăliți?

Poczta Polska reamintește simultan principiile de securitate de bază ale rețelei, a căror observare vă poate ajuta să evitați probleme similare în viitor. Cel mai important lucru este, printre altele, citirea corectă a mesajului și, în măsura în care este posibil, verificarea autenticității adreselor de la care acestea sunt trimise.

Cu suspiciune specială, merită, de asemenea, să vă uitați la toate apelurile de plată și legăturile care conduc la site-uri externe. După cum puteți vedea astăzi, acestea sunt deseori fabricate și nu au nicio legătură cu activitățile actuale ale unei instituții date, iar Poczta Polska este doar un exemplu aici.

Mai multe informații despre acest subiect pot fi găsite în comunicarea poloneză. Conținutul include, de asemenea, adrese bine cunoscute de pagini care seamănă cu site-ul original Poczta Polska, dar sunt false. Merita vazut.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu