Principal » Android » Buzunar7.54.0.0

Buzunar7.54.0.0

Android  : Buzunar7.54.0.0

Buzunarul este o aplicație a cărei intenție principală este conținut convenabil și confortabil de citire din diferite surse online. Datorită acestuia, este posibil să se comporte "pentru a citi mai târziu " site-uri, imagini sau filme, precum și sincronizarea informațiilor despre acestea cu multe dispozitive, un astfel de computer desktop, precum și un smartphone, un laptop sau un comprimat.

Cum funcționează buzunarul?

Pentru acțiune, aplicația necesită contul dvs. pe getPocket.Com și conectați-vă sau creați un cont nou direct de la nivelul aplicației. După această etapă, datele utilizatorului sunt sincronizate și pe dispozitivul Android, găsiți site-ul exact la fel, care a adăugat la contul de pe alte dispozitive. Deși Pocket servește un site la site-ul adaptat pentru a naviga prin conținutul principal, text, acesta afișează, de asemenea, materiale externe, cum ar fi imagini legate între ele cu articolul afișat. Spre deosebire de soluții similare, vă permite să adăugați la baza de date a serviciilor, cum ar fi YouTube sau Vimeo, apoi vizionați-le pe telefon. Pe baza conținutului pe care l-am adăugat, poate crea și liste de articole recomandate.

Gestionarea convenabilă a conținutului

Una dintre posibilitățile suplimentare este opțiunea de a eticheta materialele pentru a clasifica și a găsi mai repede în viitor. Managerul confortabil vă permite să ștergeți rapid, să adăugați la favorite, marcând ca citite sau etichetate mai multe materiale simultan. Pocket este, de asemenea, o rețea de mini-socială, în care utilizatorii pot adăuga la prietenii prietenilor, împărtășesc interesant lor de date, și, de asemenea, trimite mesaje private.

Modul de aplicare întunecat

Ca parte a setărilor, utilizatorul poate activa modul de afișare întunecată (inclusiv impunerea culorii negre pentru afișajele OLED) și, de asemenea, blocați rotirea automată a ecranului. De asemenea, vă permit să determinați cum să sortați datele din liste, precum și ajustarea opțiunilor de afișare selectând fonturile, interlii, dimensiunea textului și luminozitatea ecranului. Pocket acceptă, de asemenea, TTS sau un sintetizator de vorbire sistemică care va citi articolele selectate pentru noi. Aplicația este împărtășită gratuit, are o interfață în opțiunile Poloneze și suplimentare, plătibile.

Caracteristici de buzunar cheie:

  • Aplicație pentru captarea și agregarea conținutului
  • Posibilitatea de a înregistra conținut de la orice sursă online
  • Opțiunea de a asculta articole
  • Sincronizarea conținutului între mai multe dispozitive
  • Versiune de bază gratuită
  • Abonament premium cu funcții suplimentare

Recomandat
Lasă Un Comentariu