Principal » Internet » După modificări în Google Drive, editarea documentelor din cuvânt vor fi un pic mai ușor

După modificări în Google Drive, editarea documentelor din cuvânt vor fi un pic mai ușor

Internet : După modificări în Google Drive, editarea documentelor din cuvânt vor fi un pic mai ușor

servicii Google „A permite mai mult și mai ușor operarea cu documente, chiar dacă aceste documente au fost create în competiție. Zilele recente au adus mai multe actualizări pentru a vă ajuta să lucrați cu fișiere salvate în cuvânt și să adăugați o mână de noi posibilități pentru aplicații.

Fișierele stocate în Office 'Formatele sunt adesea un standard în comunicarea de afaceri. Pentru a facilita durata de viață a persoanelor care utilizează Gmail și Drive 'A, Google a condus un buton mic, inteligent în Gmail, care vă va permite să mergeți la editarea fișierelor din documentele Google imediat. Desigur, fișierele vor trebui să se convertească la formatele Google, astfel încât unele dificultăți ar trebui să fie așteptate în materiale mai complicate. După efectuarea modificărilor, puteți returna imediat documentul prin e-mail (inclusiv ca PDF, ODF, DOCX sau RTF) sau puteți să îl puneți la dispoziție pentru utilizarea mecanismelor Google Clouds.

Evitați conversia poate fi instalată prin instalarea editorului de birou în browser. Din păcate, butonul a fost adăugat numai la atașamentele sub formă de documente, foi și prezentări stocate în birou și chiar fișiere text obișnuite în acest mod, nu ne vom deschide rapid. Le puteți salva pe disc și le puteți merge într-un alt mod.

Cu ocazia informării Google despre posibilitatea importului de 15 noi tipuri de fișiere pe care pachetul Microsoft Office economisește. Vorbire, printre altele, despre emisiuni de prezentare (PPS, PPX), fișiere cu macro-uri și template-uri, de asemenea, cu tabele, imagini și diagrame.

O mulțime de schimbări au avut loc, de asemenea, în posibilitățile de editare a aplicațiilor incluse în pachetul Google '. În ultimele săptămâni, documentele au fost capabile să coloreze câmpurile de masă și să se schimbe în grosimea liniei, iar la începutul lunii decembrie posibilitatea de a combina celulele într-una. În prezentări, a apărut posibilitatea de numerotare automată a diapozitivului. În plus, aplicațiile au fost încorporate instrumente pentru a edita grafică fără a închide documentul - puteți schimba contrastul, luminozitatea, culorile și transparența.

Cu toate acestea, în cazul în care oricare dintre programele desktop poate fi necesar, puteți utiliza extensia la crom 'și care va începe - porniți oricare dintre programele instalate pe computer și deschideți fișierul selectat (de exemplu, imaginea dreptului de e-mail departe în Photoshop).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu