Principal » Internet » Jumătate dintre utilizatorii de Internet folosesc Chrome. Cum rămâne cu concurenții?

Jumătate dintre utilizatorii de Internet folosesc Chrome. Cum rămâne cu concurenții?

Internet : Jumătate dintre utilizatorii de Internet folosesc Chrome. Cum rămâne cu concurenții?

Piața browserului web nu se schimbă prea dinamic. Timp de multe luni, a existat o tendință pe el, în care Chrome elaborat de Google este ales de un număr din ce în ce mai mare de utilizatori. Din browser este folosit de aproape jumătate din utilizatorii de Internet și deși există alternative, nu există nicio indicație că situația sa schimbat brusc.

Prima versiune cromată a fost publicată la începutul lunii septembrie 2008. Pentru mai puțin de șapte ani, Google Browser și derivații ei au dominat piața, care are astfel de argumente pro și contra o. Acum un an, a folosit 45% dintre utilizatorii de Internet, acum este aproape 50%. În același timp, toți concurenții sunt în principiu. Potrivit datelor de la StatCounter Internet Explorer utilizează un pic peste 18% dintre utilizatorii cu mai puțin de 17% din Firefox, Safari și aproximativ 10%. La sfârșitul ratei, Opera Live cu o ușoară peste 1,6% scade rata.

Datele sunt diferite pentru țările individuale, în Polonia, cea mai ales aplicație pentru navigarea pe Internet este, cu toate acestea, aceasta creată de Google și, în plus, creșterea este imensă (de la 34% la 49%). Acest lucru se datorează în principal cheltuiei lui Mozilla, care, în același timp, a scăzut de la 26% la mai puțin de 16%. Ar putea utilizatorii să răspundă mai bine unei interfețe simple decât oportunități mari pentru focul de foc?

Desigur, mult depinde de cine și cât desfășoară activități de cercetare. Rezultatele globale publicate de NetmarketShare sunt semnificativ diferite, aici este browser-ul Microsoft înregistrează cel mai mare scor și ocupă aproape 56% din piață. Chrome este pe locul al doilea, cu un rezultat de 25,7%. În ambele statistici puteți vedea o tendință tot mai mare de Google, care încă urcă în partea de sus. Un efect negativ al acestui fenomen ar putea fi deja resimțit cu privire la exemplul suportului Web Limited WhatSAPPA, care inițial a acționat numai pe crom.

De ce accesul utilizatorilor au fost livrate de către Google? Inițial, acest browser trebuia să fie simplu, ușor și minimalist. Interfața pentru un caz bun a rămas ca în această zi, deoarece nu permite personalizarea. Cu toate acestea, cererea a fost redusă semnificativ de o platformă pentru a rula atât extensii, cât și programe (chiar și cele din Android). O importanță imensă este modul "Publicitate " Acest producător de browser o recomandă pe partea sa sau, în orice caz, cele mai populare motoare de căutare din lume, precum și mulți instalatori de aplicații gratuite. În cazul Android, este, la rândul său, aplicația adesea preinstală, dar este dificil să o refuzați sincronizarea ei foarte rapidă și convenabilă, deși nu este disponibilă pe unele dispozitive (de ex. Cele din Windows Phone).

Pe măsură ce aceste statistici vor arăta anul viitor? Nu știm asta, deși puteți suspecta că Chrome va continua să câștige. Primul-ministru Windows 10 Spartan echipat cu un browser poate amesteca puțin, dar după euforia inițială, mulți utilizatori vor reveni probabil la soluții dovedite. Acest lucru este posibil, mai ales că noul browser Microsoft nu va sprijini extensiile, această funcție va apărea numai după un anumit timp. Și ce browser pe care îl utilizați și de ce ați decis doar pentru ea?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu