Principal » Internet » După Endomondo: aplicarea neobișnuită a aplicației mobile populare

După Endomondo: aplicarea neobișnuită a aplicației mobile populare

Internet : După Endomondo: aplicarea neobișnuită a aplicației mobile populare

Deși dificil de estimat impactul precis al soluțiilor moderne de tehnologie a informației pentru viața umană, dar un lucru este sigur: este mare și semnificativă, în timp ce ating diverse domenii ale funcționării noastre. Unul dintre instrumentele populare utilizate teoretic pentru sportivi și entuziaștii de exerciții au decis să utilizeze

..

preot. Pentru comoditatea enoriașilor tăi.

Desigur, nimeni nu este surprins de profilurile din rețelele sociale populare fondate de diferite tipuri de organizații, inclusiv cele religioase - parohii, datorită acestui fapt, se poate ajunge la informații importante pentru credincioși prin mediul pe care le folosesc pe o bază de zi cu zi și sunt adesea mai bine decât cu cele tradiționale anunțuri. Părintele Jakub Lechniak, care acționează ca un preot paroh al parohiei PW. Blot. Mama Teresa de la Calcettes din Kamionka, aplică suplimentar aplicația mobilă Endomondo. Nu rulează și împărtășesc rezultatele lor cu enoriașii, ci să le informeze, care este în prezent în curs de mers pe jos pe carol. Datorită distanței, care uneori trebuie să se aștepte, este mult mai ușoară credincioasă.

Preotul parohului știa atât de mult aplicația Endomondo, pentru că în timpul liber îi place să fugă cu ea, dar el a luat ideea pe predecesorul său - să adăugăm că carolul din acest an este deja o treime în performanța sa în care acest lucru Utilizarea soluției și nimic nu anunță, pentru a schimba acest stat în următorii ani. Este util din cauza sistemului relativ fragmentat de case de o singură familie, în zona Kamionek, și lipsa unei biserici din apropiere, care este doar a fi construit. Un preot este, de asemenea, activ pe site-ul parohial, unde el pune în mod regulat important pentru enoriași și pe care puteți găsi un link [Tatăl de căutare care vă permite să găsiți interesați de observare, unde există în prezent un preot. Planurile trebuie, de asemenea, să salveze întreaga documentație a parohiei în formă electronică, datorită căreia ar putea vizita credincioșii cu un comprimat în mâna lui, cu toate cele mai importante informații.

Pentru unii oameni, acest tip de idee poate părea ridicol și absurd, dar în niciun fel nu diminuează efectele implementării sale. Acesta este doar unul dintre numeroasele exemple de utilizare neobișnuită Endomondo - cu timp de înregistrare și traseu, unii oameni îl folosesc chiar pentru a măsura distanța acoperită atunci când cosi iarba sau în cazul în care stocarea mașinii parcate. Sarcina de bază a Endomondo este, desigur, informații despre activitatea fizică - după selectarea tipului de formare adecvat (de ex. Rularea, înotul, ciclismul), aplicația începe să monitorizeze activitatea utilizând sistemul GPS și senzorii opționali conectați la dispozitiv. Acest lucru vă permite să colectați informații despre trecerea drumului, timpul de exercițiu, precum și calorii arse.

Endomondo este, de asemenea, un fel de rețea socială de oameni activi din punct de vedere fizic. Aplicația vă permite să vă observați prietenii, să vă împărtășiți propriile rezultate, precum și să luați provocări. Printre acestea veți găsi nu numai provocările aruncate de prieteni, ci și concursuri și caritate organizate de diverse companii. Totul este disponibil atât sub forma unei servicii web dedicate și a aplicațiilor mobile pentru toate platformele importante. În baza noastră de date, veți găsi endomondo pentru Android, iOS, precum și Windows Phone. Vă invităm să descărcați și să vă împărtășiți propriile idei pentru o utilizare interesantă a acestui tip de serviciu.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu