Principal » Internet » Distribuitor Pokémon merge pe iPhone mai vechi 'ACh și iPads

Distribuitor Pokémon merge pe iPhone mai vechi 'ACh și iPads

Internet : Distribuitor Pokémon merge pe iPhone mai vechi  'ACh și iPads

Jocul în Pokémon Lui pe iPhone 'ah va trebui să ia o decizie importantă: cumpărați un nou smartphone sau renunțați la capturarea creaturilor fantastice? La sfârșitul lunii februarie, jocul va înceta să lucreze la un iPhone 5 și 5C fără lipire, precum și pe iPad-urile de 4 ani.

Modificările vor fi introduse în 28 februarie. Începând cu 1 martie, titularii enumerați în anunțul dispozitivului nu vor putea să se conecteze la conturile lor. Acest lucru este, de asemenea, asociat cu întreruperea din articolele și monedele marcate. Pentru a continua jocul, va trebui să obțineți echipamente mai noi.

IPhone 5S folosit este o cheltuială mai mare de 500 de zloți, împovărată cu risc. Este posibil ca o soluție mai ieftină să fie de a cumpăra hardware Android. Pokémon lucrează încă pe Android 4.4 și mai noi.

Abandonarea dispozitivelor Apple mai vechi 'A este asociată cu utilizarea capabilităților Arkit, adică o realitate extinsă extinsă. O asemenea bunătate, cum ar fi dimensiunea "reală" a Pokémon și a mișcărilor cu privire la poziția jucătorului sunt disponibile numai pe iOS 11, echipată cu acest cadru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu