Principal » Internet » După doi ani de la ultima actualizare, Linux primește noi Skype

După doi ani de la ultima actualizare, Linux primește noi Skype

Internet : După doi ani de la ultima actualizare, Linux primește noi Skype

Deși Skype este unul dintre cei mai populari mesageri din lume, folosit în principal în unități video, utilizatorii de distribuție Linux nu au primit actualizări pentru o lungă perioadă de timp, iar disproporțiile în funcționalitate în raport cu versiunile Windows au crescut în fiecare lună. Astăzi, trebuie să recunosc că în mod neașteptat, o nouă versiune a programului a apărut pe Linux.

Nu a existat nici un deficit de a susține că Microsoft demisionează complet de la dezvoltarea Skype 'a pe Linux. Ultima versiune a programului, marcată cu numărul 4.3, a apărut în 2014, dar nu există nici o îndoială că cererea pentru el, de asemenea pe sistemele Penguin este o mulțime.

Pe Forumul Skype "un forum comunitar, o intrare pe publicarea noii versiuni a Skype 'A, care este în prezent în faza alfa. Pachetele Deb și RPM pot fi deja descărcate de acolo, cu obiecții evidente de a face acest lucru pe propria lor responsabilitate.

Clientul utilizează standardul WebRTC, ceea ce face dificilă să nu o perceapă diferit decât ca un compromis de mare intenție între aplicație și clientul nativ al browserului Skype 'a. În plus față de furnizarea acestor pachete, a fost, de asemenea, anunțată că de la Skype 'și puteți utiliza cu succes Linux în cromie și, probabil că va fi încântat de multe, pe dispozitivele cu OS CHROME.

Cu toate acestea, nu a fost fără restricții. Pentru moment, noul Skype on Linux vă permite să contactați utilizatorii comunicatorului pe Windows, MacOS și Android, dar - ca urmare a restricțiilor legate de infrastructură - este imposibil să contactați persoanele folosind o versiune mai veche a Skype 'A pentru Linux. Intrarea anunță, totuși, lucrări intense consultate cu comunitatea, astfel încât, prin urmare, vă puteți aștepta ca în curând vom vedea versiuni suplimentare de dezvoltare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu