Principal » Internet » Care are nevoie de onestitate? Dropbox se integrează cu Microsoft Office

Care are nevoie de onestitate? Dropbox se integrează cu Microsoft Office

Internet : Care are nevoie de onestitate? Dropbox se integrează cu Microsoft Office

Cooperarea dintre Microsoft și Dropkok aduce și rezultate mai bune. În timp ce ultimul suport introdus pentru fișierele de pachete de birouri într-o aplicație mobilă se poate bucura, cele mai recente știri sunt un adevărat programe de desktop, cum ar fi Word, Excel sau PowerPoint vor fi echipate cu o pictogramă de dropbox, care le va integra cu un gol înnorat.

Această caracteristică a fost botezat cu numele „Dropbox “ și este acum disponibil pentru Dropbox pentru afaceri. Acesta îndeplinește toate ipotezele proiectului Harmony, care a fost anunțat de creatorii serviciului în luna aprilie a acestui an: oferă funcții care sunt concepute pentru a facilita munca în timp real. Datorită pictogramei, vom afla cine lucrează în prezent la un anumit document ne va notifica, de asemenea, despre aderarea la o persoană nouă. În acest sens, funcțiile sale nu se termină. Este posibil să se verifice dacă există o versiune mai nouă a fișierului, obținerea unui link către partajarea acesteia, precum și schimbul de dosare întregi. Problema nu constituie o lucrare comună a fișierelor, înainte de a crea două versiuni diferite, ne vom proteja funcția de blocare.

Aduceți colaborarea la fișierele de birou de pe desktop cu Dropbox!

Totul este disponibil dintr-o mică pictogramă plasată pe partea laterală a documentului. Locația ei este deja dependentă de utilizator, deoarece se comportă similar cu baloanele de chat pe platformele mobile sau într-o versiune desktop a hangout-urilor comunicatorului - putem să o mutăm liber. Icoana dispare cu închiderea tuturor fișierelor de birou și chiar dacă excludem căbox rulează în fundal, acesta va fi lansat automat când începeți să editați documentele Office. Funcția detectează funcționarea automată a acestor programe. Un avantaj imens al acestei soluții este compatibilitatea cu mai multe versiuni ale pachetului și a diferitelor sisteme. O vom folosi la Office 2007, Office 2010 și Office 2013 pe sistemele Windows 7 și Windows 8/8.1, precum și Office 2011 pe OS X 10.8, OS X 10.9 și OS X 10.10.

Nu totul, cu toate acestea, arată perfect - spre deosebire de Office Online sau documente Google, nu este posibil să se lucreze la un document în timp real și salvați-l pe discul local. Desigur, puteți face modificări împreună, dar atunci când încearcă să scrie un fișier pe care va trebui să decidă cum să le conecteze în fișierul rezultat. Introducerea acestei soluții și acest lucru ar trebui să faciliteze în mod semnificativ activitatea multor companii - în funcție de angajații Dropbox, utilizează în prezent acest nor de peste 100.000 de organizații care stochează peste 35 de milioane de documente Office pe serverele sale. Aceasta arată cu siguranță că cooperarea este cea mai bună soluție posibilă aici, toate companiile interesate vor beneficia de ea.

Când vine vorba de Office Sam de la Microsoft, există și alte schimbări în ea. Corporația a decis să integreze motorul de căutare Bing în aplicațiile sale, astfel încât utilizatorul să nu aibă nevoie să utilizeze o aplicație separată pentru a căuta informații care au nevoie în prezent. Cu toate acestea, acest lucru este ceva mai mult decât instalarea motorului de căutare. Această funcție este concepută pentru a analiza documentul și rezultatele eșantionului care vor fi legate de contextul său. Deocamdată, funcția a fost introdusă în Word Word Online. Nu este cunoscut când apare exact în alte aplicații și un pachet desktop.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu