Principal » Internet » După 2 ani, succesorul lui Gear Fit, Samsung prezinta, de asemenea, un căști inteligent

După 2 ani, succesorul lui Gear Fit, Samsung prezinta, de asemenea, un căști inteligent

Internet : După 2 ani, succesorul lui Gear Fit, Samsung prezinta, de asemenea, un căști inteligent

Printre aparatele de îmbrăcăminte adresate oamenilor activi din punct de vedere fizic, Samsung nu a putut fi ratat. Compania din Coreea de Sud din New York a prezentat o nouă generație a firmei sale de viteză Smartoat2, precum și căștile de viteză Iconx cu funcție de măsurare a activității.

Încă mai amintesc trupa Samsung Gear Fit din 2014? Este posibil ca nu, pentru că de la premiera ei au trecut doi ani, iar în acest timp a apărut o mulțime de concurență mai bună pe piață. Surprinzător faptul că Samsung nu ne inunde o alta trupa in fiecare an sau mai des, așa cum este obiceiul. Coreenii au preferat să se concentreze pe magneți inteligente, dar acestea nu au durat și în cele din urmă a prezentat o nouă variantă de realizare a Gear Fit.

Smartopska Gear FIT2 în raport cu predecesorii a primit un modul GPS încorporat. Acesta va permite o măsurare mai precisă a distanței și, de asemenea, să colecteze informații pe cursul traseului în sine. De asemenea, obținem un monitor de ritm cardiac, accelerometru și giroscop. În partea de sus a existat un afișaj curbat de 1,5 inch, realizat în tehnologie Super Amoled, care, la rândul său, ar trebui să ofere o imagine clară chiar și în soare. Coreenii care au funcția de detectare automată a activității, banda recunoaște uneltele, plimbarea sau ciclismul.

Unelte FIT2 funcționează sub controlul sistemului TIZEN. Folosind Bluetooth 4.2 Împletiți-l cu un smartphone care rulează sub versiunea Android Minimum de 4.4, care are 1.5 GB RAM. După baterie cu o capacitate de 200 mAh, nu ne putem aștepta la o muncă lungă, cu atât mai mult va trebui să ofere energie ecranului Super Amoled. FI FIT2 este disponibilă în două versiuni de bază, adaptate la dimensiunile încheieturii mâinii. De asemenea, are un certificat IP68, acesta va sta în apă timp de 30 de minute. Versiunile de culoare sunt negre, albastru și roz.

Cel de-al doilea, dispozitivul prezentat a fost căștile de transmisie fără fir, care sunt, de asemenea, foarte confortabile. Pentru conexiune, vom avea nevoie de un smartphone care îndeplinește aceleași cerințe ca și în cazul angrenajului2. Pentru comunicarea dintre smartphone și căștile vor fi utilizate Bluetooth 4.1.

Gear Iconx vă permite să colectați astfel de date ca: Reflection, viteză și ritm cardiac. Se numără, de asemenea, pașii și numărul presupus de calorii arse. Informațiile sunt sincronizate cu aplicația de sănătate a. Datorită ghidului vocal, primind informații despre formarea vocală. Căștile au fost echipate cu 4 GB de memorie pentru melodiile noastre preferate de muzică. Totul a fost închis într-o locuință rezistentă la ZAD. Așa că avem niște funcții, e ciudat că Samsung nu a decis să folosească smartphone-ul.

Trupa FIT2 Band va fi disponibilă de la 10 iunie și unelte Iconx căști din iulie. Prețurile poloneze nu au fost încă date. În Statele Unite, uneltele FIT2 costă 179 USD, în timp ce Geong Iconx ar trebui să costă 199 USD.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu