Principal » Internet » PLEXTER PX-256M6S - un disc foarte rapid pentru un preț foarte scăzut

PLEXTER PX-256M6S - un disc foarte rapid pentru un preț foarte scăzut

Internet : PLEXTER PX-256M6S - un disc foarte rapid pentru un preț foarte scăzut

Discurile semiconductoare devin practic un standard în calculatorul nostru - și nimic probabil în acest ciudat. Niciun alt îmbunătățiri nu ne va aduce o astfel de creștere a confortului în muncă, ca înlocuitor HD de către SSD. Numărul de modele oferite Narkuu începe să copleșească, totuși, iar producătorii (ca de obicei) concurează mai mult pe performanță decât la prețuri. De data aceasta, biroul meu a fost doar unul dintre aceste modele înșurubate, PLEXTER PX-256M6S, ale cărui promisiuni producător foarte mare măsură, într-un consum foarte mic de energie. Cu toate acestea, există o concurență în mod clar. Merită să plătiți mai mult?

Plextor într-un fel nu a fost niciodată cunoscut pentru prețuri deosebit de scăzute, dar seria M6S, care constau din modele cu capacități128, 256 și 512 GB, este prima în care un gigabit va plăti PLN 2. Aceasta ar fi o veste bună dacă nu pentru faptul că există multe SSD-uri Narnku, care plătește pe gigabyte sięponiżej 1.5 zł. Justificare Pentru prețurile relativ ridicate trebuie să fie un disc. Producătorul se mândrește cu utilizarea controlerului Najnowszegodwurdzeniowego de la Marvell (88SS9188) Zapewniającymniespotykanie Niveluri ridicate de date citite și de scriere și High Bezpieczeństwozgromadzonych. Soluția numită TrueSpeed este de a garanta că acești parametri înalți vor fi păstrate în toate tipurile de muncă.

[1/2

Mare, dar cât de mare? În specificația oficială, declararea citirii 520 MB / s (90.000. Iops) și viteza de scriere 420MB / s (80 k. Iops), respectiv 50% și 33% mai rapid decât starea solidă przeciętnegodysku. Pentru astfel de wydajnośćmożna și să plătească un pic mai mult - dacă este declarat cu real Osiągipokrywają.

Parametrii oficial PX-256M6S PLEXTER

Primele teste au început Neredkcyjnym Laptop Lenovo ThinkPad W530 (Intel Core i5, Intel Kontrollersata-III, 6 GB de RAM). Pe discul Plexster, versiunea instalată a Windows 8.1 U1, iar apoi criteriile de referință populare de stocare în masă pentru acest sistem - Crystalmark și AttoBenchmark.

Rezultatele s-au dovedit a fi una imensă. Vitezele de citire și scriere nu au depășit 200-250MB / s. Este o problemă cu un controler de computer SATA? Testowaliśmyinne ssds pe laptop - și performanța lor până la Takdrastycznie nu se abate de la Declarația de producători.Instalați toate driverele posibile de la Lenovo, de asemenea, nu sa schimbat. Noul plextor pur și simplu în laptopul Lenovode a fost pe "jumătate de fluier ". Interesant, după lansarea Linux (Liveusb de la Ubuntu 14.04 lts), utilitarul implicit de disc al sistemului - o palimpsest - Pokazałowyniki de 430/390 MB / s. Așadar, se pare că problemele din driverele controlerului SATA pentru Windows.

Cel de-al doilea computer la care a fost testat unitatea, echipamentul desktop, cu o panou de bază Bardle Asusa Maximus VII (am folosit testul de procesor Haswell). Pe procesorul RAM de bază I5 I4 GB... și doi controlori SATA-III. Albumul ne oferă porturi Dodyspozycji Șase Sada conectate la un Zintegrowanykontroler Czipsetu Z97 și două porturi conectate la Kontrolerasmedia ASM1061.

Reveniți la teste utilizate Windows 8.1 U1, cu pachetul de drivere ASUSA instalat. Acționarea Plextorului conectată la controlerul Intel a eșuat din nou. Conectarea acestuia sub controlerul Aresmedia a schimbat-o. Productivitatea a crescut semnificativ, care poate zobaczyćna screenshots mai jos. În condiții optime, mecanismele M6S Zero îndeplinesc promisiunile producătorului. Condițiile Index Intel pentru non-optim - sperăm Chipzilla va stimula driverele dvs. SATA pentru Windows pentru a descrie corect noul controler Marvella.

Rezultatele mai multor criterii de referință cu controlerul Intel Sata. Aceleași criterii de referință cu Aresmedia Controller

În cele din urmă, o notă mai mare: Modelele din seria M6S sunt caracterizate de B. Low Zużyciemenergii Constant la 0,25 W, în timp ce vasta większośćnapędów consumă 0,35 în modul inactiv și aproximativ. 1 în timpul muncii. Diferențele la acest nivel pot fi mândri doar pentru cei care construiesc echipament de baterii încorporați. O importanță mult mai mare a computerului utilizatorului dytype are NP. Lungimea garanției. Tuplextor nu impresionează, oferind trei ani în timp ce piața możnacoraz a lovit de multe ori unități, care producători zapewniajągwarancję cinci.

Plextor Px-256m6s un bun Wybórdla Cei care au nevoie de cea mai înaltă performanță, nu încă Chcąwydawać bani pe soluții moderne, care diskipółprzewodnikowe conectat direct de feroviar PCIE LUBZŁącze m.2. Un desktop tipic de desktop sau laptop Jednakna creșterea productivității beneficiilor (mai ales dacă există hardware-ul Intel Wswoim Czipset și rulează pe Windows). Astfel de elevi sunt mai degrabă căutând discuri mai ieftine și acoperite de cinci ani.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu