Principal » Internet » Plex Media Server - nu numai pentru Kinomaniacs!

Plex Media Server - nu numai pentru Kinomaniacs!

Internet : Plex Media Server - nu numai pentru Kinomaniacs!

Îi acordă sincer că pentru o lungă perioadă de timp căutam un program bun care ar putea să stăpânească toată biblioteca multimedia pe mai multe computere în cadrul unei rețele de domiciliu. Din păcate, unele programe au avut o interfață de top-dovada, altele nu au a face cu materiale de streaming, dar altele au avut un sistem de configurare fără speranță. Din fericire, am venit la Plex Media Server. Ideal? 

Pentru a spune adevărul - da! Desigur, ați putea îmbunătăți ceva, dar programul este încă în faza de testare (versiunea 0.9.XXX), dar este destul de aproape de detaliile și care necesită imposibilă. Cu toate acestea, să începem de la început. 

Plex Media Server Este un instrument complet gratuit, ușor de utilizat și extrem de funcțional, care va transforma computerul de acasă sau laptopul într-un server de acasă complet pentru fișiere multimedia care pot fi partajate pe un TV sau alt hardware NP. Smartfonie, tabletă etc. Într-un cuvânt - toate într-una. După instalarea și configurarea Plex Media Server, pe dispozitive compatibile conectate la rețeaua dvs. de domiciliu, vom putea juca multimedia selectată liber, cum ar fi muzică, fotografii sau filme.

Mai mult decât atât, după conectarea la contul dvs. de pe un alt computer în afara casei, vom putea accesa materialele partajate. Desigur, starea este funcționarea calculatorului pe care sunt stocate date specifice. Desigur, pentru a recrea filme sau muzică pe un alt dispozitiv, nu trebuie să descărcați fișiere, deoarece totul este trimis streaming. Este de remarcat faptul că videoclipul și audioul de cea mai înaltă calitate necesită un echipament destul de eficient, iar utilizarea unui smartphone și o conexiune la internet poate consuma pachetul de date, motiv pentru care vă recomandăm să utilizați programul într-o rețea de acasă WiFi. 

Un alt avantaj și probabil cel mai important avantaj este o interfață foarte prietenoasă și plăcută pentru ochi, amintește de site-urile VOD. Cu toate acestea, nu totul. Programul include un manager de informații foarte extinse și avansate pentru toate multimedia. Dacă videoclipurile noastre sunt catalogate în dosare și au semnat în mod corespunzător (titlu de preferință polonez), programul va descărca automat postere, fundaluri, bannere, descrieri și alte informații, astfel încât vom putea verifica informații de bază despre un anumit film, muzica cu muzica etc. 

Și acesta este modul în care majoritatea acestor programe lipsesc. Uneori merită să ne amintim ce un film este vorba, pentru că nu toată lumea își amintește ceea ce este în biblioteca NP. 300 sau 400 de filme. Cu siguranță va fi mulțumit și facilitează în mod semnificativ utilizarea acestui program. Mai mult, programul este pe deplin gratuit, și opțiunile plătite, plătite numai pentru a face un loc de muncă, dar nu sunt necesare. Numai o aplicație mobilă gratuită este destul de limitat, dar o duzină de zloti pentru un astfel de instrument fonduri de investit foarte bine-. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu