Principal » Internet » PlayStation 5 - Specificații tehnice. Rezumatul Conferinței Sony

PlayStation 5 - Specificații tehnice. Rezumatul Conferinței Sony

Internet : PlayStation 5 - Specificații tehnice. Rezumatul Conferinței Sony

După informații despre Storming despre Xbox Series X, Sony a decis să se situeze. Perspectiva de a vedea noua arhitectură PS5 și cum va afecta viitorul jocurilor de joc pe Internet încălzit la roșu. A fost așteptată o bombă?

Sony zaserwowało vorbesc tehnică și letargic pe PlayStation 5

Conferința Sony a durat aproape o oră, dar dacă cineva așteaptă informații interesante sau ușor de înțeles pentru jucătorii de exemple de tehnologii noi, s-ar putea simți destul de dezamăgit (a fost creat o mulțime de meme). Arhitectul principal PS5 Mark Cerny a vorbit despre totul cu o mare calm internă, dar a fost greu de simțit după toate aceste informații, un entuziasm uriaș. Chiar dacă PlayStation 5 se dovedește a fi un hardware foarte eficient. Marele pozitiv este faptul că practic toate marcajele anterioare au rămas pe lateral. Doar prețurile lipsesc, data publicării și apariția consolei.

Mark Cerny, arhitect PlayStation 5, care a vorbit despre posibilitățile consolei, fotografia. Sony

Prezentarea ego-ului Cerny axat pe trei aspecte: disc SSD și influența sa asupra funcționării jocurilor și modul în care acestea creează pentru dezvoltatori, un aspect grafic, precum și un cip audio dedicat de la sunetul 3D. Apropo, ne-am întâlnit informații despre compatibilitatea cu PS4 și PS4 jocuri PRO.

Iată cele mai importante detalii tehnice

Pornind de la SSD, care a subliniat importanța Sony au în mod repetat, și pentru o lungă perioadă de timp - știm că are o capacitate de 825 GB, și este o unitate de 4 PCIe.0 M.2. Compania a dezvoltat un controler special de memorie flash, care va furniza o viteză de 5,5 GB / s (până la 8-9 GB / s pentru fișiere comprimate), iar cu ocazia Sony va folosi algoritmul de compresie Kraken care va oferi 10% mai multe date în același spațiu.

Este demn de menționat faptul că consola va fi capabil să se extindă standardul PCIe SSD de consum 4.0 M.2, dar va trebui să aibă o performanță cel puțin ca o unitate internă în PS5. În plus, datorită faptului că aceste medii SSD au alte dimensiuni, Sony numai la data, care va fi tratată. Cerny nu ți-a sfătuit să-ți faci deciziile de cumpărare acum. Ca mai multe pro-consumatori decât cardurile SSD Seagate pentru Xbox Series X, dar nu neapărat fără probleme.

Compararea posibilităților tehnice Seria Xbox și PlayStation X 5 fotografie. Jakub Krawczyński

Cerny a subliniat că prețurile consolei la sensibile la consumatori a fost o prioritate pentru Sony, care poate explica o capacitate mai mică a discului SSD decât concurența. Pe de altă parte, SSD va permite dezvoltatorilor să-și proiecteze aderența complet diferită, deoarece astfel de discuri vor oferi streaming ultra-rapid de texturi și modele. Capătul coridoarelor alungite, de lichidare lung vânturi și alte trucuri, sau cel puțin în teorie. PS5 are, de asemenea, un mod complet diferit de instalare a jocurilor.

Când vine vorba de un aspect grafic, avem aici mai modeste decât în ​​Xbox Series X GPU, pe baza arhitecturii AMD RDNA 2. Caracterizat printr-o unitate de calcul 36 (computează unitățile cu), modul de comutare GHz 2.23. Concurența este de 52 CU cu un ceas cu un moment de 1.825 GHz. Da, cum ar fi Xbox seria X, PS5 are, de asemenea, 16 GB RAM GDDR6. Lățimea de bandă a acestei memorii este de 448 GB / s, unde rivalii sunt două blocuri: 10 GB cu lățime de bandă de 560 GB / s și 6 GB la 336 GB / s. POWERUL TEORETIC PS5 este de 10,28 TFLOPS, la 12,155 TFLOPS cu un nou Xbox.

Procesorul PS5 este o generație de a treia generație de opt timp, bazată pe arhitectura Zen 2, aproximativ 3,5 GHz și, prin urmare, mai mică cu 300 MHz decât Xbox Series X.

PlayStation 5 se va ocupa de plin Ray Tracing, care ar trebui să asigure efecte mult mai bune de iluminare la nivel mondial, umbre, reflecții, și chiar traduce în efecte reverb mai avansate de sunete.

Vorbind despre acest ultim aspect menționat, Sony aplică un sistem PS5 Tempest 3D Audiotech, sisteme bazate pe AMD, cu funcționalitate similară procesorului vectorial al PS3 Spu. În general, întreaga revoluție a audioului, pe care a spus-o pur și simplu pune binecunoscutul din moment ce cel puțin câțiva ani în filme și jocuri de sunet. Deci, va fi mai ușor pentru noi să urmăm ce direcție și în ce măsură inamicul ne atacă (ar fi putut folosi un căpitan în prima parte Dallasowi limbă străină).

Compararea capacității de disc HDD PS4 cu SSD în PS5, fotografie. Sony

Cu toate acestea, nu va fi atmosfera Dolby, dar Sony nu a confirmat dacă acestea intră în propriul lor format audio de 360 ​​de realitate și dacă PS5 va suporta în filmele DTS: X (în opinia mea, acest lucru se întâmplă).

A fost, de asemenea, un pic despre compatibilitatea cu versiunile anterioare

La pornirea PlayStation 5, veți susține aproximativ 100 de jocuri de la Playstation 4, iar fiecare dintre ele a fost testat manual. Acestea au fost cele mai populare titluri din generația anterioară, deși nu se știe ce criterii și surse utilizate aici. Furnizarea compatibilității PS5 și PS4 a fost presupusă de ani de zile și o nouă consolă, am aminti modurile Modurilor PS4 și modul PS4 Pro Legacy.

Sony va adăuga probabil titluri noi până în prezent. Vom vedea la ce rată și interesant, dacă vom conta, de asemenea, pe serviciul de service de la PS3 și console Sony mai vechi...

Până în prezent, Sony intenționează să elibereze PlayStation 5 în ultimul trimestru al anului 2020, exact când Xbox-ul Microsoft a stabilit o premieră a seriei X.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Okdrzgaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu