Principal » Internet » PlayStation 5: Sony își cere scuze pentru haosul preșcolar

PlayStation 5: Sony își cere scuze pentru haosul preșcolar

Internet : PlayStation 5: Sony își cere scuze pentru haosul preșcolar

Nu numai NVIDIA a experimentat recent o confuzie cu introducerea în vânzarea de echipamente noi. Anterior, Sony din Playstation 5 sa întâmplat cu probleme similare. Cu toate acestea, situația jenantă a rezultat din modul în care a fost acordată informații despre începerea ordinelor de pre-vânzare.

PRE-VÂNZARE PS5 - Ce sa întâmplat aici? In secvență

PlayStation 5 prezentare de prezentare a avut loc la 16 septembrie 2020. După finalizarea sa, Sony a anunțat pe Twitter că pre-vânzare va trece a doua zi, 17 septembrie 2020. Între timp, lanțul de supermarketuri din Statele Unite a decis - în ciuda comunicării Sony - Președintele începe la doar câteva minute de la sfârșitul prezentării PS5.

Deoarece nu este greu de ghicit - a fost creat un haos uriaș. Consolele au fost vândute în câteva minute. Unii vânzători au avertizat, de asemenea, cumpărătorii că consolele lor pot ajunge după ziua de lansare (12 noiembrie 2020. în SUA). Interesant, în august 2020. Sony a permis voluntarului să se înregistreze pe propriul site pentru a primi o notificare de avansare. Cu toate acestea, astfel de notificări către consumatori nu au sosit niciodată.

O lună mai devreme, șeful de PlayStation Marketing, Eric Lempel, a declarat într-o conversație cu un jurnalist bine-cunoscut, Geoffem Keighley (gazdă The Game Awards) pe care compania va semnala presale cu avans și ordinele corespunzătoare nu se va muta într-un minut de anuntul.

Sony își cere scuze pentru confuzie cu PS5

Din păcate, realitatea sa dovedit a fi exact opusul. 19 septembrie 2020., Sony a cerut scuze pe Twitter pentru confuzie și a recunoscut că ar fi putut fi în măsură să efectueze această întreagă acțiune mai bună.

Compania a anunțat că va lansa o piscină suplimentară de pre-vânzare pe scurt și va asigura introducerea mai multor copii ale consolei până la sfârșitul anului.

O scuză a corporației japoneze a fost cu entuziasm cu entuziasm, deși presa americană nu a lăsat un fir uscat pe companie, mai ales din cauza a ceea ce a anunțat anterior în iulie 2020. În Polonia, situația a fost ușor mai puțin problematică, dar toate versiunile consolei PlayStation 5 sunt, de asemenea, vândute.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkGagamingbiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu