Principal » Internet » PlayStation 5: Premiere și jocuri. Sony are o veste mare pentru jucători

PlayStation 5: Premiere și jocuri. Sony are o veste mare pentru jucători

Internet : PlayStation 5: Premiere și jocuri. Sony are o veste mare pentru jucători

Sony a publicat un raport privind impactul pandemiei de coronavirus SARS-Cov-2 pentru activitățile PlayStation. Și acestea sunt veste bună pentru jucători.

PlayStation 5 va fi lansat la sfârșitul anului 2020, jocurile nu vor fi amânate

Cele mai importante informații pe care Sony le-a furnizat informațiilor publice Această confirmare că consola PS5 va intra în vânzarea la sfârșitul acestui an. Este important că este important ca mai devreme despre aceste îndoieli să fie menționate de mai multe ori.

Compania a folosit termenul "sezon de vacanță " și, astfel, în numele industriei despre ultimul trimestru al anului, când "święta " în înțelegerea SUA, ele sunt identificate cu perioada "Black Friday ", și, prin urmare, în a treia săptămână a lunii noiembrie.

De asemenea, merită subliniat cea de-a doua informație importantă - COVID-19 nu a afectat nicio modalitate negativă de a crea jocuri la PlayStation 5. Deci, dacă există chiar și unele întârzieri, ele vor fi minime.

În mod tradițional, console de la Xbox 360, chiar înainte de Vinerea Neagră. Interesant este faptul că a fost din 2005, care este premiera acelei console - Vinerea Neagră a devenit cea mai "ocupată" zi a anului când vine vorba de cumpărături.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Okdrzgaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu