Principal » Internet » PlayStation 5 din centru. Sony arată "Naked " echipament

PlayStation 5 din centru. Sony arată "Naked " echipament

Internet : PlayStation 5 din centru. Sony arată

Recent, Sony a permis o mână de influență japoneză pentru a juca PlayStation 5, și chiar miroși consola și sufla în controler. Mulți oameni, totuși, au exprimat dezamăgirea că compania nu a prezentat interfața PS5 sau fanii nu s-au putut uita la hardware. Acum, cu toate acestea, corporația japoneză a reabilitat și a lansat un film pe care vedem cum inginerul Sony a început Playstation 5 și arată întregul interior al consolei.

Întreaga înregistrare durează un pic peste 7 minute și datorită acesteia puteți afla că punerea unei console dintr-o poziție orizontală la verticală necesită înșurubarea unui stand special.[YouTube = // www.YouTube.Com / ceas?V = Cay-EGM0W & Caracteristică = Filmul este, de asemenea, o oportunitate de a privi mai aproape de proiectare, precum și descrierile tuturor porturilor plasate (1x USB-A, 2x Superpeed USB-A, 1x Superpeed USB-C, port Ethernet, conector HDMI nespecificat). Totul este, desigur, un aperitiv pentru cursul principal, care sunt consola "Bebecha ".

Sony la început avertizează să nu-l încerce acasă, iar consola este invalidată de garanția producătorului. În înregistrare, putem vedea procesorul AMD Ryzen în arhitectura Zen 2 și sistemul grafic al AMD bazat pe tehnologia RDNA2, precum și de moară de vânt impresionantă și chiuvete gigantice.

[1/2
[1/2
[1/2
[1/2

Fot. Sony

Primele impresii ale japonezilor despre consola au fost pozitive, iar opiniile păreau că lucrează liniștit și nu a încălzit prea mult. Dimensiunile consolei și dimensiunea acestor componente pot explica această stare de lucruri.

În videoclip, vedem, de asemenea, Bones RAM (GDDR6, 16 GB), sistemele NAND SSD împreună cu un controler special, precum și o pastă termică sub formă de "lichid metalic".

PlayStation 5 intră în vânzare în Polonia pe 19 noiembrie 2020. La PLN 1849 (fără unitate) și PLN 2299 (cu unitate 4K Ultra HD Blu-ray).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Okdrzgaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu