Principal » Internet » PlayStation 5 și Xbox Scarlett. Consola Sony presupusa mai puternică

PlayStation 5 și Xbox Scarlett. Consola Sony presupusa mai puternică

Internet : PlayStation 5 și Xbox Scarlett. Consola Sony presupusa mai puternică

Deși atât PlayStation 5 cât și Xbox Scarlett nu mai sunt un secret, încă nu știm specificațiile lor exacte. Știm suficient pentru a obține AMD Zen 2, Grafică Navi Radeon și SSD. Și care va fi puterea lor de calcul? Potrivit programatorilor care au reușit să obțină seturi de dezvoltator, consola Sony va fi mai eficientă.

O astfel de revelație a dezvăluit Colin Moriarty, fost jurnalist IGN, citând opiniile dezvoltatorilor de jocuri prietenoase. Se pare că Devkits PlayStation 5 sunt caracterizate de o putere mai mare de computere de la echivalentele pentru Xbox Scarlett. Deși nu există valori specifice încă nu a căzut.

Este adevărat că, în istoria consolelor, Devkit a avut o versiune de performanță mai mare a magazinului, dar - dacă rapoartele Moriarty 'ego-urile sunt adevărate - pot fi urmărite la o anumită regularitate. În cele din urmă, pare foarte puțin probabil ca producătorul să fi emis mai întâi un puternic Devkit și apoi să taie echipamentul final "și, astfel, a creat jocul.

Dezvoltatorii sunt entuziasm complet

Este demn de remarcat faptul că, la începutul lunii iunie o foarte măgulitor cu Developer Seturi PS5 a vorbit Toshihiro Nagoshi, directorul principal al seriei „Yakuza “.

- Puterea de procesare a PlayStation 5 este uimitoare, deci când încercăm să dezvoltăm noi mecanici care profită de întregul său potențial, nu suntem destul de siguri de unde să începem - Nagoshi a spus, ca și cum ar fi fost surprins de potențialul PS5.

Directorul a adaugat: „În primul rând, a existat un moment în grafic sa îmbunătățit, funcțiile de rețea a apărut, iar acum se poate spune că este o revenire la epoca “ programabil ". Cred că următorii pași sunt inteligența artificială și învățarea mașinilor.

Astfel de similare, dar altele

Aproximativ, ambele console, indiferent dacă PS5 sau Xbox Scarlett, trebuie să se bazeze pe componente de brand AMD, și în același microarchitectures. Zen 2 și Navi. Acest lucru nu înseamnă totuși că acestea sunt identice în ceea ce privește performanța. Faptul de PlayStation 4 și Xbox One, împărtășește, de asemenea, procesorul Jaguar și GCN 1 grafică.1 - și totuși, se abate foarte mult unul de celălalt.

Sony și Microsoft să ia parte activă în aranjamentul layout-ul pentru consola. Multe depinde de modul în care un cip mare va alege și cum să rezolve problema de răcire.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Okdrzgaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu