Principal » Internet » Planificatorul 5d3.8

Planificatorul 5d3.8

Internet : Planificatorul 5d3.8

Planificatorul 5D este un instrument pentru proiectarea de locuințe, apartamente și case în două sau trei dimensiuni.

Cu aplicația, putem folosi utilizarea nu numai înainte de a vă deplasa, dar și atunci când intenționăm să vă renovați locația. Datorită planificatorului 5D, putem proiecta cu ușurință un living, o cameră pentru copii, dormitor, sala de mese, bucătărie, baie. Interesant, programul descris nu este îndreptat numai către utilizatorii privați și îl puteți folosi și atunci când vrem să gestionăm un loc de exemplu. În birou sau într-o cafenea.

Planificatorul 5D conține un director care constă din peste 150 de obiecte pentru a alege, mai mult de 600 de texturi pentru a impune și vă permite să pregătiți orice număr de proiecte. Dacă vrem să accesăm un număr mai mare de articole (peste 3000), trebuie să cumpărați o versiune premium, care oferă, de asemenea, posibilitatea de a schimba aspectul și dimensiunea mobilierului individual.

Dacă decidem să plătim pentru accesul la Planner5d Premium, după ce am lucrat la proiect, vom putea salva munca dvs. sub forma unei fotografii cu un sistem realist de iluminat, texturi și umbre și apoi îl puneți la dispoziția altor persoane ( de exemplu. Membrii familiei).

Recomandat
Lasă Un Comentariu