Principal » Internet » Pizzaportatal

Pizzaportatal

Internet : Pizzaportatal

Aplicația de serviciu Pizzortal vă permite să comandați alimente de pe telefonul nostru într-un mod rapid. În ciuda numelui, acest lucru nu trebuie să fie o pizza, iar domeniul de aplicare al sediului oferit și bucătăria este litigii.

Ecranul de pornire al aplicației ne cere să furnizăm adresa formată din oraș, stradă și nu. Acasă. Datorită acestui lucru, rezultatele sunt prezentate ulterior vor fi limitate la cele din zona noastră. Avem, de asemenea, posibilitatea de a vă conecta la contul dvs. Este o păcat că adresa nu poate fi dată sau sugerată pe baza locației noastre.

Locurile pot fi sortate după evaluările utilizatorilor sau alegeți categoria Categorie interesantă (bucătării). În partea de sus există o opțiune utilă de a suspecta comenzile recente de la adresa selectată. Finalizarea vaselor este foarte ușoară, precum și urmărirea întregii ordini și a prețurilor.

Când închidem lista noastră, nu avem nimic de a alege forma de plată. În cerere, vom putea urmări timpul aproximativ al ordinului. Datorită unei interfețe bine gândite, aplicația Pizzortal este capabilă să ne dea o comandă tradițională de feluri de mâncare, apelând la nr. telefon.

Recomandat
Lasă Un Comentariu