Principal » Internet » Pixel, de asemenea, albastru, cu un conector minijack, răpirea inimii iPhone 'un #pixel

Pixel, de asemenea, albastru, cu un conector minijack, răpirea inimii iPhone 'un #pixel

Internet : Pixel, de asemenea, albastru, cu un conector minijack, răpirea inimii iPhone  'un #pixel

Parametrii hardware ai pixelilor s-au întâlnit deja înainte - pur și simplu scurgeri în rețea. Google a prezentat parametrii oficiali și trebuie spus că există surprize.

Google Pixel are un ecran diagonal de 5 inch și 1080x1920p, Pixel XL are un ecran de ecran de 5,5 inch și o rezoluție de 1440x900p. Ambele afișaje au fost realizate în tehnologia AMOLED, protejată de Gorilla Sticlă 4. În interiorul procesorului Quad-Core Snapdragon 821, înregistrat la 2,15 / 1,6 GHz, 4 GB de RAM LPDDR4, intrarea pe cardul de memorie microSD (până la 256 GB), două camere (față de 8 megapixeli, revoluționar revoluționar 12 megapixel) și senzor de amprentă digitală Pixel Imprint.

Un model mai mic are o capacitate de 2770 mAh, mai mare cu o capacitate de 3450 mAh. Timp de lucru non-de lucru cu astfel de baterii, dar știm că funcția de încărcare rapidă asigură 7 ore de lucru după 15 minute de conectare la încărcător (printr-un conector USB tip C).

Trebuie să existe versiuni cu stocare în masă de 32 GB sau 128 GB, nimic nu a fost spus despre conectorul microSD. Cu siguranță, vom primi minijack de căști analogice. Smartphone-urile vor fi disponibile în trei culori: negru, albastru și argint. Prețurile din SUA încep de la 649 USD. În Polonia, nu le vom vedea acum.

O astfel de curiozitate: nimic nu sa spus despre Android 7.1, care trebuia să fie un sistem de operare pixel, poate că vor începe cu Nougat normal. Google, totuși, se asigură că momentul actualizărilor obișnuite a venit, nimic pe dispozitivele iPhone 'ACH sau Xiaomi de la MIUI - patch-uri de la Google ' A va fi instalat imediat după eliberarea lor, toate în fundal. Producătorul oferă, de asemenea, un mecanism de asistență tehnică 24/7 cu posibilitatea de a împărtăși ecranul și ceva care este iritat de Apple - aplicație și cablu pentru a abandona iPhone-ul 'a. Migrarea datelor va avea loc la apăsarea butonului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu