Principal » Internet » Piratul: Hunt5 Caraibe5.4

Piratul: Hunt5 Caraibe5.4

Internet : Piratul: Hunt5 Caraibe5.4

Piratul: Caraibe Hunt este un joc în care jucătorul ia pe căpitanul unei nave de pirat. Sarcina lui este de a ataca navele, atacând orașele și de a vinde bunurile achiziționate pentru a retrage remunerația, ia o reputație și navele lor.

Căpitanul trebuie să câștige și să gestioneze un echipaj bine și să-și extindă propriul port. Cu timpul, jucătorul își poate permite nave mai bune și vizitează cea mai apropiată porturi din Caraibe dacă cumpără o hartă potrivită. Navele pot fi modificate prin asamblarea lor. Cu timpul, un control al flotei va fi, de asemenea, posibil prin emiterea comenzilor unice de nave.

În acest joc, a fost implementat o modalitate realistă de a controla navele de navigație, cu posibilitatea de a alege velele ridicate și un indicator al direcției vântului și un sistem impresionant pentru un astfel de joc mic pentru a măsura distanța și numărătoarea de timp, schimbarea timpului de zi a zilei.

Controlul în joc a fost dezvoltat pentru ecrane tactil, dar puteți utiliza, de asemenea, comenzi rapide de la tastatură și șoareci.

În joc puteți să vă jucați, să efectuați misiuni și să vă dezvoltați portul. De asemenea, puteți juca cu prietenii dvs. prin intermediul modurilor de internet în modurile PVP și PVE.

Recomandat
Lasă Un Comentariu