Principal » Internet » Obiectivul Pinterest va recunoaște ingredientele de feluri de mâncare din imagine și va găsi o rețetă

Obiectivul Pinterest va recunoaște ingredientele de feluri de mâncare din imagine și va găsi o rețetă

Internet : Obiectivul Pinterest va recunoaște ingredientele de feluri de mâncare din imagine și va găsi o rețetă

Aproape un an, Pinterest a prezentat un instrument de lentile în aplicația sa, cu care puteți face o fotografie sau utilizați o fotografie existentă pentru a căuta obiecte similare cu imaginea vizibilă pe fotografie. Până în prezent, obiectivul a acționat într-o măsură destul de limitată, permițând, de exemplu,. În căutarea unui scaun similar cu ceea ce am văzut în restaurant. Acum, instrumentul a câștigat funcții noi și mai complexe.

Obiectivul poate recunoaște acum un fel de mâncare fotografiată și căutări pentru o rețetă. Instrumentul a fost deja în măsură să caute o rețetă pentru un anumit ingredient, dar - trebuie să recunosc - capacitatea de a recunoaște toate felurile de mâncare este un mare pas înainte. Prezentarea noilor oportunități Lens Pinterest a arătat că poate recunoaște m.în. Bruschetta, pui prăjit, Quesadille și Waffles. Apoi caută rețete pentru mâncăruri similare.

Desigur, vom observa imediat că mâncărurile enumerate aici sunt mâncăruri care sunt ușor de recunoscut. Desigur, multe feluri de mâncare nu sunt la îndemâna lentilelor și algoritmii nu vor ști cu ce se ocupă. Amintiți-vă, totuși, că sistemele de diafragmă de calculator cresc rapid, astfel încât instrumentele, cum ar fi lentila să fie îmbunătățite constant, astfel încât acestea vor ajuta cu imagini mai puțin evidente.

În plus față de lentilele îmbunătățite, Pinterest, adaugă și filtre noi în motorul de căutare, datorită căruia utilizatorii de servicii pot găsi cu ușurință reglementări luând în considerare aceste elemente ca tipul de dietă, timpul de pregătire sau ingredientele necesare. Întregul îmbogățit cu o opțiune de revizuire și evaluări.

Aplicația mobilă Pinterest din versiunea Android și IOS poate fi găsită în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu